A Plague Tale: Innocence hakkındaki düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Bugün A Plague Tale Innocence hakkında düşüncelerimden bahsedeceğim. Öncelikle oyunun grafikleri gayet güzeldi. Yüksek grafiklerde kendi sistemimde ortalama 75 FPS aldım. Oyunu daha önce hiç duymamıştım. Epic Games'te ücretsiz olunca, boşluğuma gelip oynadım. Oyunu 12 saatte bitirmiş bulundum.
Oyunun hikayesi ise normal çoğu oyunlardan farklı. Oyuna girerken silahlı vb. oynayacağız zannetmiştim. Fakat oynadığımda oyunun hikayesi eski zamanlarda geçiyormuş. Oyunun ana karakteri ise Amicia, kendisi genç ve cesur bir kız. Sadece silahımız sapan. Oyunu ilklerde oynadığımda biraz sıkılmış olabilirim fakat sonralara doğru sarıyor. Oyunun ana teması veba salgını ile geçiyor. Oyunun asıl hikayesinden bahsetmeyeceğim o size sürpriz olsun.
Genel olarak düşünürsek:
  1. Ücretsiz olmasından çok güzel bir oyun diyebilirim.
  2. Silah oyunlarından sıkılanlar varsa bu oyun tam onlara göre.

Yorumlar

Bana oyun başlarda çok iyi geldi. Ancak sonlara doğru oyunda kayda değer bir zorluk ve hikayede etkileyici bir faktör göremedim. Ara sahnelerde ihtişamlı bir şekilde gösterilen Nicholas'ı normal bir düşman gibi öldürmek saçmaydı mesela. Ek olarak, o kadar yetenek öğrendikten sonra finalde sadece 2 yetenek kullanarak oyunu bitirmek de olmamış. Oyunun, Nicholas öldükten sonra "Hadi intikam alalım." denilen kısmı tamamen baştan savma yapılmış. Ondan öncesi gayet keyifliydi.
 
bana oyun başlarda çok iyi geldi. Ancak sonlara doğru oyunda kayda değer bir zorluk ve hikayede etkileyici bir faktör göremedim. Ara sahnelerde ihtişamlı bir şekilde gösterilen Nicholas'ı normal bir düşman gibi öldürmek saçmaydı mesela. Ek olarak, o kadar yetenek öğrendikten sonra finalde sadece 2 yetenek kullanarak oyunu bitirmek de olmamış. Oyunun, nicholas öldükten sonra "hadi intikam alalım." denilen kısmı tamamen baştan savma yapılmış. Ondan öncesi gayet keyifliydi.

Evet hocam hele ki o sonda boss öldürme kısmı çok saçma geldi bana da.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Zurich
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
535
Yorumlar
7
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
4,25 yıldız

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Zurich adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı