Bana Göre En İyi YouTube Kanalı

Arkadaşlar merhaba. Birazdan bahsedeceğim YouTube kanalı diğer kanallardan cidden farklı. Şöyle anlatayım, 2 yıl önce YouTube anasayfamda bir kutu açılışı gördüm (Oyun Konsolu veya Bir oyunun Collector's Edition'u) hoşuma gitti ve izledim daha sonra kanala baktığımda daha çok böyle videolar olduğunu gördüm. Bizim hayranlıkla baktığımız her şeyin kutu açılımını yapıyor. Bana kalırsam muazzam. Kanalın linkini de aşağı bırakıyorum.


Yorumlar

Benimki "ayraç" bakmanızı tavsiye ederim. Kanal sahibiyle reelden veya online'dan hiçbir tanışıklığımız yok fakat en yakın, samimi hissettiğim kanaldır kendisi. Standart bilgi kanallarının çok daha eğlenceli ve samimi halini düşünün, içeriklerine göre çok underrated bir kanal en azından bir bakmanızı öneririm. Kanal linki:
 
Jim Browning reis. İnsanların bilgisayarına virüs bulaştı gibi yalanlarla uzaktan bağlantı isteyip banka bilgilerini çalan dolandırıcıları avlıyor kendisi. Scammerları yani, bu olay özellikle İngiltere'de çok var. Sürekli durmadan milleti rastgele arayıp kandırmaya çalışıyorlar. Geçenlerde Hindistan'daki koskoca bir dolandırıcılık merkezini çökertti ve adamları bildiğiniz tutuklattı. Hem de oturduğu yerden. İyi uğraşıyor bu çakallarla. Önerilir.
 
Easter gamerstv değeri pek bilinmiyor ama birçok sözde gamer a taş çıkartır.

Bana biraz samimiyetsiz yada fazla rol yaptığını belli ediyor gibi geliyor. Yani sadece çocuklara yönelikmiş. Eski zamanlarda Yavuz Selim ile olan videolarda tanımıştım. O zamanlar eğlenceli gidiyordu. Ama sonrasında itici demeyeyim de böyle ne bilim rol yaptığını çok belli ediyor. Bu da beni rahatsız ediyor. O samimiyeti yakalayamıyorum bir türlü. Yani bir Yavuz Selim, Pintipanda, Talha Aynacı, Fedupsamania vs. gibi samimi gelmiyor. Gerçi artık Yavuz Selimi de takip etmiyorum :)
 
Bence hâlâ en iyi kanal
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
burstappenn
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
3.855
Yorumlar
40
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
4,25 yıldız
Değerlendirme
4,00 yıldız 1 değerlendirme

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

burstappenn adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı