Bil bakalım hangi futbolcuyum? - 4. Bölüm

Selamlar, ¨Bil bakalım hangi futbolcuyum?¨ serisinin 4. bölümündeyiz. Baktım ilgi görüyor ve seviliyor, bende bu seriyi devam etme kararı aldım. Beğendiyseniz yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Doğru cevap verenleri izleyeceğim, haydi uzatmadan geçelim! Ha bu arada, bundan sonra cevaplar açıklanana kadar doğru cevap verenlere ve yanlış cevap verenlere de ne beğeneceğim ne de yorum yapacağım. Cevapların açıklanmasını bekleyeceksiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zorluk Derecesi: Zor
30 yaşında Kongo'lu bir santraforum. Fransa'nın Ivry şehrinde doğdum. Futbol hayatım FC Sochaux-Montbéliard U19 kulübü ile başladı. Buradan sonra kulübün B takımına yükseldim ve buradan da as kulübe geçiş yaptım. Aslında tanıdık bir futbolcuyum, 2014/2015 sezonundan 2015/2016 sezonuna kadar Bursaspor'da forma giydim. Burada güzel oynadım ve Villarreal'e transfer oldum. Burada patlama yaptım ve kariyerimde bana ödenen en pahalı bonservis bedeli ile(40 milyon Euro) Çin Ligi'ndeki Beijing Guoan kulübüne transfer olum. Burada da çok güzel oynadım ve 18/19 sezonunda Barcelona'da Suarez sakatlandı ve yerine acil forvet aranıyordu, Barça bana talip oldu ve benimle anlaşmayı sağladı. Aktarmalı olarak İspanya'ya gidecektim ve ilk olarak Hong Kong'a gittim. Ve havaalanında transferimin iptal olduğunu öğrendim. Buna çok tepki gösterdim ve hatta transfermarkt.com.tr sitesinde kariyerime ¨Almost FC Barcelona¨ diye kayıt yaptırdım. Ama Barça'ya gidemedim, benim yerime Griezzman'ı transfer ettiler. Bilin bakalım ben kimim?

Son incelemeler

Artıları: Konsept güzel
Eksileri: Çok fazla bilgi vermişsiniz, hiç de zor olmamış.
İpuçlarını adamın tüm transfer hayatı olarak değil de daha kişisel olayları ile anlatmak daha zorlayıcı olabilir.
  • Beğen
İfadeler: Predeous
E
EZİC AJANI
Bakambu'yu bilmek zor. Kariyerine Villarreal ve Bursaspor'u gören belki tahmin eder. Konsepti beğenmeniz hoşuma gitti ama madem sevmişsiniz 2 yıldız vermek yerine 3 yıldız verebilirdiniz. Ayrıca futblocuyu başka nasıl anlatabilirim ki? Kariyerini ve önemli olaylarını söylemek zorundayım ki seriyi bazen zorlaştırabileyim. Yine de incelemeniz için teşekkürler, her ne kadar memnun olmasam da.

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
EZİC AJANI
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
593
Yorumlar
8
İncelemeler
1
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
5,00 yıldız
Değerlendirme
3,50 yıldız 2 değerlendirme

Eğlence kategorisindeki diğer girdiler

  • Flört-İstanbul
    Benim gibi bir zalimi kim sever? Söyle İstanbul...
  • ReLIFE İnceleme
    İyi Sosyaller. Belki romantik türde anime arayan veya adını duyupta bir türlü izlemeye fırsat...
  • Sosyal'in İlk Üyeleri
    İlk Üye Sosyal'in ilk üyesi @Recep Baltaş (aktif değil) İkinci Üye @Ahmet Süğlün (aktif...
  • Çizdiğimiz resimler
    Bu blog girdisinde çizdiğimiz şeyleri paylaşalım ve birbirimize çizim için öneriler verelim

EZİC AJANI adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı