(EN DETAYLI REHBER) Ücretsiz oyunlar (Genellikle Steam oyunları) almak-kazanmak

Kısa bilgi: Bu rehber işinize yaradı/hoşunuza gitti yani kısaca beğendiyseniz yazıya "Beğen" veya "Muhteşem" ifadeleri bırakarak beni mutlu edebilirsiniz.
Kısa bilgi 2: Steam random kodları ve cüzdan kodları yüzünden hesabınızın yasaklanma ihtimali vardır ama bu yüzden hesabı kalıcı yasaklanan hiç görmedim, genede her şey sizin sorumluluğunuzdadır, ben burada kendi kullandığım yöntemleri paylaştım.
Kısa bilgi 3: Rehbere yorum yaparak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, öneri yapabilir, soru sorabilirsiniz.
Kısa bilgi 4: Rehbere ara sıra yeni siteler eklenecek ve anlatımlar güncellenecektir.
Kısa bilgi 5: Bu rehber benim tarafımdan, hiçbir alıntı yapılmadan Technopat Sosyal için hazırlanmıştır. Kaynak verilmeden bir kısmı/tamamı kopyalanamaz. Kopyalanması Google Hizmet Şartlarına aykırıdır. Kopyalayan bir site ile karşılaştığınız zaman bu link ile şikayet edebilir veya bana bildirebilirsiniz.


1- Steam hesabınıza oyun lisansı eklemek.
Sign In sayfası üzerinden sahip olduğunuz Steam lisanslarını görebileceğiniz gibi bir easter egg sayesinde hesabınıza lisanslar da ekleyebilirsiniz. Her saat en fazla 50 lisans ekleyebilmenize ve eklediğiniz lisanslar genellikle değersiz, kalitesiz içerikler olmasına rağmen anlamadığım bir şekilde hesabınızda bulunan oyunların toplam değeri artmaktadır. Ben düzenli olarak ekliyorum ve SteamGifts.com ölçümlerine göre hesabımın değeri bir eklemeden sonra 70.50$ dan 142.20$ değerine ulaştı :D.

Lisansları eklemek için oldukça farklı yöntemler var, mesela SteamDb üzerinden (https://steamdb.info/freepackages/?no_filters=1) aldığınız kodu konsola veya ArchiSteamFarm uygulamasına girmek gibi ama ben bu yöntemlerden gelen içerikleri beğenmediğim ve bu yöntemler uğraştırıcı olduğu için internetten bulduğum bir scripti kullanıyorum.

-Kullandığınız tarayıcı Chrome ise: Tarayıcınıza Tampermonkey (Tampermonkey) eklentisini kurduktan sonra "Steam Free Package Button" scripti ile (Steam Store - Free Packages Button - Eğer silinirse diye Archive.org yedeği) Steam lisans sayfanıza (Steam kullanıcı lisansları) buton ekleyebilir ve bu buton ile kolayca hesabınıza lisans ekleyebilirsiniz.
-Kullandığınız tarayıcı Firefox ise: Tarayıcınıza Tampermonkey (Tampermonkey) eklentisini kurduktan sonra Steam Free Package Button" scripti ile (Steam Store - Free Packages Button - Eğer silinirse diye Archive.org yedeği) Steam lisans sayfanıza (Steam kullanıcı lisansları) buton ekleyebilir ve bu buton ile kolayca hesabınıza lisans ekleyebilirsiniz.
-Kullandığınız tarayıcı Opera ise: Tarayıcınıza önce Install Chrome Extensions (Install Chrome Extensions) eklentisini kurup, tarayıcınızın Chrome eklentilerini desteklemesini sağladıktan sonra Chrome adımlarını baştan tekrarlayarak butonu ekleyebilirsiniz.
-Kullandığınız tarayıcı başka bir tarayıcı ise: Tarayıcınızın Tampermonkey vb. script çalıştıran eklenti destekleyip desteklemediğini araştırabilir, destekliyor ise diğer tarayıcılardaki adımları uygulayabilirsiniz.

Eklentileri kurduktan sonra lisans sayfanıza gelen "Get Free Packages" düğmesi ile her saat 50 adet ücretsiz paket edinebilirsiniz.

2- SteamGifts.com ile Steam oyun çekilişleri kazanmak.
Çekilişlere katılarak hediyeler kazanabileceğiniz bir internet sitesi. Siteyi kullanabilmek için hesabınızda en az 100$ değerinde -toplam- oyunlar olmalı. Site size sürekli puan veriyor, bu puanlar ile çekilişlere katılabiliyorsunuz. Bazı çekilişlere katılmak için level atlamanız gerekiyor, nasıl level atlanacağı ile ilgili detaylı rehbere bu link ile ulaşabilirsiniz.

3- Giveaway.su ile Steam üzerinden oyunlar ve DLC ler kazanmak.
Steam key giveaways every day! - GiveAway.su Verilen görevleri (RT, Takip, Gruba katılmak vb.) yaparak Steam oyun kodları kazanabileceğiniz bir internet sitesi. Siteye giriş yapabilmek için Steam hesabınızda

4- SteamGift.io ile Steam hediyeleri kazanmak.
Home 04 || Gilbard sayfasında verilen görevleri (RT, Takip, Gruba katılmak vb.) yaparak Steam oyun ve cüzdan kodları kazanabileceğiniz bir internet sitesi.

5- Key-hub.eu ile oyun kodları kazanmak.
Keyhub - Giveaways every day sayfasında verilen görevleri (RT, Takip, Gruba katılmak vb.) yaparak çeşitli platformlarda hediyeler kazanabileceğiniz bir internet sitesi.

6- Key-hub.eu dropları ile Steam kodları kazanmak.
Keyhub - Giveaways every day sayfasındaki kullanıcıların gönderdiği kodları kapan alır mantığı ile dağıtan bir site. Kodlar Steam cüzdan kodu da çıkabiliyor, Steam oyun kodu da.
Buradaki kodların bir kısmı sahte oluyor, işe yaramıyor.

7- AlienwarAarena.com etkinlikleri.
https://AlienwarAarena.com sayfasında verilen görevleri (RT, Takip, Gruba katılmak vb.) yaparak çeşitli platformlarda hediyeler kazanabileceğiniz bir internet sitesi.

8- Lootboy.com ile oyunlar kazanmak.
Sevmediğim, dandik oyunlar veren ama bol hediye veren bir site. PlayStation kodları da veriyor. Promosyon kodlarını bu sayfa ile takip edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bonus:
1-
Epic Games tarafından dağıtılan ücretsiz oyunlar.
2- Steam Promosyonlar sitesi ile promosyanları takip edebilirsiniz.
3- Webtekno ücretsiz oyun haberleri sitesini takip edebilirsiniz.
4- https://teknoseyir.com/?s=%23ücretsizoyun sitesinde kullanıcıların paylaştığı etkinlikleri takip edebilirsiniz.
5- ThatsGameBro Steam etkinlikleri sitesini takip edebilirsiniz.
6- FreeSteamKeys.com sitesini takip edebilirsiniz.
7- r/FreeGamesOnSteam sayfasını takip edebilirsiniz.

Ek:
1-
Steam Sale Countdown & History sayfası ile Steam indirimlerini takip edebilirsiniz.
2- Sign In sayfası ile Steam kodlarını web üzerinden etkinleştirebilirsiniz.
3- PS kodlarınızı bu rehber sayesinde etkinleştirebilirsiniz.
4- Steam hesabınızın ortalama değerini bu site ile görüntüleyebilirsiniz. (Tüm para birimleri desteklenmektedir.) Örnek: https://steamdb.info/calculator/76561198394832301/?cc=us

Steam hesabını temizlemek:
1-
Takip ettiğiniz küratörleri bu sayfa ile görüntüleyebilirsiniz.
2- Takip ettiğiniz oyunları bu sayfa ile görüntüleyebilirsiniz.
3- İstek listenizdeki oyunları bu sayfa ile görüntüleyebilirsiniz.
4- Katıldığınız grupları bu sayfa ile görüntüleyebilirsiniz.

Bazı arkadaşlar yorum yapmaktan çekiniyor, bireysel yardım isteyenler yazıyı beğendikten sonra Steam veya Discord üzerinden iletişime geçebilirler.
Yazar hakkında
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

Lisans eklemeyi anlamadım.
Tarayıcınıza Tampermonkey eklentisini ekledikten sonra bu sayfadaki "İnstall" butonuna basın ve scripti kurun. Daha sonra Sign In sayfasına girin ve en üstteki yeşil butona tıklayın, hesabınıza lisanslar tanımlayacak. Her bir saatte bir, 50 adet lisans alabilirsiniz.
 
2'Den 8'e kadar verdiğiniz sitelerin güvenli olduğundan eminsiniz değil mi? Hesabımı bir kez daha Rus'lara kaptırmak istemiyorum.

Edit: Sadece 1. yöntemi kullanmaya karar verdim.

Giriş yaptığınız siteler sizi fake templatelere değil de direkt Steam giriş ekranına atıyor ise ve sizden web API Key talep etmiyorsa herhangi bir sorun oluşturmaz. Şu an hepsi ℅100 güvenilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey iyi güzel de bunu otomatik olarak yapsa daha iyi olmaz mı? Böyle amele gibi uğraşmasak?

Ayrıca butona tıklayınca herhangi bir değişim olmuyor, bu normal mi @EKAloji?
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
EKAloji
Okuma süresi
3 dakika okuma
Görüntüleme
2.869
Yorumlar
16
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
5,00 yıldız

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

EKAloji adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı