Anker SoundCore Life Q10 Kulaküstü Kulaklık incelemesi (Daha detaylı)

e33e3e.png

Sizce 350TL'ye alınır mı?

  • Kesinlikle alınır!

    Oy: 45 54,9%
  • Sepete eklenir

    Oy: 22 26,8%
  • Bence daha iyi bir alternatif alınabilir

    Oy: 12 14,6%
  • 200TL'den fazla verilmez

    Oy: 3 3,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    82
Merhaba efenim. Şimdi diyeceksiniz ki "Yw sen konu açarak incelemedin mi, niye aynısını bir de blog girdisi olarak açıyorsun?"

Ben onu normalde blog olarak açacaktım fakat o incelemeyi telefondan yazdığım için düzenlemek epey zor oluyordu. Ben de düzenlemek için not defteri misali konu açma kısmını kullandım. Sonra pat! Yazı bitince "konu oluştur"'a bastım :D. "Blog olarak taşır mısınız?" diye raporladığımda böyle bir şeyin olamayacağını, eğer istersem sonradan blog olarak açabileceğimi söylediler.
İçime sinmemişti konu, bunu duyunca sevindim. Çünkü ben "İncelemelerim" diye bir blog girdisi açıp oraya yazacaktım tüm incelemelerimi. Hatta bakarsanız zaten "İncelemelerim" adlı blog girdisinin "Anker Soundcore Life Q10 incelemesi" adlı konudan önce açıldığını göreceksiniz. İkisi de aynı güz gözüküyor, saatini göremesem de yazıyordur herhalde.

Neyse efenim, şu an da Q10 kulaküstü kulaklık incelememi buraya açıyorum ama düz kopyala-yapıştır hiç içime sinmedi. Konu olarak durması hiç hiç içime sinmedi.
Ben de bir nevi incelemeyi "Remastered" olarak burada yayınlayacağım.

Artıları/eksileri kısmını ekleyeceğim, ses kalitesi/rahatlık olarak değinemediğim ufak konulara değineceğim, yüzeysel kalan kısımları daha ayrıntılı bir şekilde yazacağım, biraz daha görsel ekleyeceğim, fiyat, marka ve tedarikçi hakkında daha ayrıntılı şekilde yazacağım vs. vs. Yani aklımdakileri %99 aktarmaya çalışacağım.

İlgili konu: Anker SoundCore Life Q10 İncelemesi - Technopat Sosyal

İyi okumalar!

Merhaba sevgili sosyla kullanıcıları!
Sizlere 8-9 ay civarı kullandığım Anker Soundcore Life Q10 kulaküstü kulaklık incelemi sunuyorum.
Bazı resimleri ortam uygun olmadığından google'dan buldum. Öncelikle bu bir oyun kulaklığı değil müzik/stüdyo kulaklığıdır, haberiniz olsun. Kutu içeriğinden incelemeye başlamadan önce açtığım konuda cevaplayamadığım kafanıza takılabilecek soruları cevaplayacağım.

1- Bu marka da nereden çıktı? Bana Noname bir marka gibi geliyor, hiç duymamıştım. Güvenebilir miyiz bu markaya?

Anker markası "Beats, JBL" gibi markalardan sonra, 2011 yılında Çin'de kurulmuştur. Ülkemize ürünleri Hepsiburada tarafından 2017 yılında getirilmiştir. Bkz;


Ağırlıklı olarak powerbank, şarj kabloları ve bluetooth ses cihazları üretmektedir.
Ürünleri F/P iken bu F/P olma durumu bildiğimiz çoğu uygun fiyatlı ürün yapan markalardan biraz farklıdır. Örneğin Gamepower.

Gamepower ürünleri genellikle düşük fiyatta lüks özellikleri tatmak isteyenlere hitap ediyor. (7.1 kulaklıklar, 200TL'lik mekanik klavyeler gibi)

Anker markası ise genellikle kendi fiyat segmentindeki ürünleri malzeme kalitesi ve güzel, kullanışlı güncel ve teknolojik özellikleri ile geçiyor. Yani kulaklıkları böyle en azından.
Mesela Q10 kulaklıkta Type-C, Bass-Up gibi lüks özellikler 300-400TL fiyat bandında sunuluyor (Eskiden 200-350 idi :().

Bilindik markalardan örnek verecek olursak ekran kartlarının Gigabyte'ı, güç kaynaklarının High Power'ı gibi düşünebilirsiniz.

Malzemeden kısmayan bu markaya rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Başka soru aklıma gelmiyor :D Aşağıda sorabilirsiniz.


Evet, artık incelemeye geçebiliriz!

e33e3e.png



6779596_640e6ec3-ac93-44e9-a76a-35d69a50bd9f_1000x750-jpg.615666



Kutusu bence şık. Kaliteli ve mat bir yapıya sahip. İçerisinden;

-USB type C kablo
-3.5mm jack
-Anker Q10 kulaklık

Çıkıyor.
Jack kablo gayet kaliteli fakat boyu kısa. Boy önemli değilse rahat rahat kullanabilirsiniz. Kulaklık taşıma çantası çıkmıyor ama bu bütçede idare edelim artık :)

Kulaklığı taktığınız ilk 1 saat ses vasat geliyor, muhtemelen sürücüler ısınmadığı için. Sonra kulaklık güzel ses vermeye başlıyor, sakın 30 dakika dinleyip ses kalitesi yüzünden iade etmeye kalkmayın :D


Kulaklığımız Bluetooth 5.0 ve type C kablo destekliyor. Güncel olması çok iyi bir artı.
Özellikle Type C desteğini kulaklıklarda ancak çok üst seviyelerde görebiliyoruz.


20200715_190604-jpg.615677



Devasa bir pil ömrüne sahip. Kutuda "Tek şarjda 60 SAAT" yazıyor! "Yuh!" diyor insan okurken. "İyi sallamışlar abi."

Fakat kulaklığı kullanırken gerçekten de 60 saate yakın gittiğini görünce ne olduğunu şaşırıyoruz.
İlk aldım kulaklığı, 2 saat kullandım kapattım. Sonra 2-3 gün daha 1 saat civarı kullanıp kapatıyorum, bir de ne göreyim? Hâla %90 şarjı var gözüküyor. Nasıl yani dedim. Şaşırdım. Kulaklık %70'lerde "Battery Medium" ve %50'lerde "Battery Low" uyarısı veriyor ve bazen öyle bir yerde veriyor ki -mesela müziğin ortasında şak diye bir kadın sesi battery low deyip gidiyor- insan kızmıyor değil. O kadar dert edilecek bir şey olmasa da sinir bozucu.

Ortalama 3-4 saat civarında %100 doluyor kulaklık.

10376529969202-jpg.615679



Hi-Res kalitesinde ses verdiğini iddia ediyor. Gerçekten de rakipleriyle karşılaştırınca (T500BT, CH510 vs.) sesde ayrıntı ve kalite farkı var. Ayrıntı ve kalite diyerek kendimi tam ifade edemedim, şöyle söyleyeyim;

-Arada bariz bir netlik farkı var.

Evet, ses rakiplerine göre oldukça net ve kaliteli. Bu fiyatta bu kaliteyi bulmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Bana göre en büyük artı da bu.
Ama gerçekten Hi-Res kalitesinde veriyor mu, emin değilim.

2ebcd630-b7d4-4b14-82f4-e96b0bc85b7d.jpg


Ve Basslara geldik!!!


Özellik olarak Bass-Up modu var ve bence biraz fazla ya. Zaten kulaklık herhangi bir mod açmasanız dahi canavar gibi basslara sahip ve beni oldukça tatmin ediyor. Basslar çok ayarında ve tizleri gölgelemeden mükemmel bir ahenk ile müzik keyfi sunuyor. Ama Bass-Up modunu açınca tizler falan gölgede kalıp bass abanılıyor ve kulaklık deli gibi titriyor. Harbiden modu açmasanız bile basslarda kulaklık titriyor bu arada ama Bass Up modunda başka oluyor :)
Yani çok gaza gelirseniz zevkin doruklarına çıkarabilecek bir tuş. Veya bassları gölgede kalmış bir müzik için güzel olabilir. Bence iyi bir artı ama bass'ları çok sevseniz bile sürekli açık kullanacağınızı zannetmiyorum.

Maksimum ses seviyesi beni tatmin ediyor, hatta %80 bile oldukça iyi bence. Ama aranızdan "Keşke biraz daha sesli olabilse" diyenler mutlaka olacaktır çünkü ben çok yüksek sesle dinlemem.
Bilgisayarda kablolu kullanımda ise sesi %50+ yaparsanız duyma özelliğinizi kaybedebilirsiniz :D

Ve evet, bazı kulaklıklarda olmayan kablo desteği mevcut ve ciddi bir şey gibi görünmese de masaüstü kullanımda şart. Anakartınıza 1500TL+ vermediyseniz veya bluetooth adaptörünüz yoksa kabloya muhtaçsınız.

Bkz. kaliteli bir bluetooth 4.0 adaptör:

Bu arada Bluetooth 4.0 ile de gayet stabil çalışıyor.

Kablo ile mikrofon/bass up modu vs. çalışmıyor bu arada.

Ses kısma/açma ve müziği durdurma/kulaklığı kapatma mevcut.

Teknik özelliklere değinirsek sürücüsü 40mm, gayet iyi bir değere sahip. Genelde 32mm oluyorlar ama 40mm'ler de yaygın tabii.
Sürücü ne kadar büyük olursa o kadar ayrıntılı ses verir. Tabii sadece sürücü kalınlığı bir şey ifade etmez ama yine de önemli bir etken. Ekran kartının VRM'i gibi düşünebilirsiniz.

Bluetooth 10-15 metre menzile sahip. 10 metreden sonra kesiklikler başlayabiliyor.

Ayrıca bkz. siteden alıntıladığım "Sıkça sorulan sorular":

Sıkça Sorulan Sorular
  • Şarj olurken Life Q10 kullanabilir miyim?
  • Evet, AUX kablosu kullanırken hala kullanılabilir, ancak Bluetooth ile bağlandığında kullanılamaz.
  • Life Q10'un tam şarjlı çalma süresi nedir?
  • % 60 hacimde yaklaşık 60 saat.
  • Life Q10'u tamamen şarj etmek ne kadar sürer?
  • Yaklaşık 3 saat.
  • Life Q10'u nasıl sıfırlarım?
  • 1. Güç kaynağına takın.
  • 2. Güç ve Ses Seviyesi + düğmelerine 5 saniye basılı tutun. Kırmızı / mavi ışığın iki kez yanıp söndüğünü göreceksiniz.
  • BassUp'ı nasıl etkinleştiririm?
  • Açmak için BassUp (Bass) düğmesine basın.


Kulaklığımızın malzeme kalitesi şahane. Genel olarak mat bir yapısı var ve hiç adi hissettirmiyor, aksine oldukça kaliteli. Yine T500BT ile karşılaştırırsak dışı bir tık daha kaliteli.
Pedleri ise bin basar.
Pedleri o kadar yumuşak ki slime videolarını o pedlerle çekebilirsiniz bile :) Kulağınız bayram ediyor. Üstelik ses izolasyonh da gayet iyi. Sesi fullemediğiniz sürece %70-80 civarı dışarıya ses vermiyor. Yanlız gözlüklü arkadaşlar kafasına yerleşririken dikkat etsin, oturduğuna emin olsun bence. Dışarıdan da müzik dinlerken hiç ses almıyor, hatta müzik dinlemiyorken de bayağı kesiyor. Pasif gürültü önelyici bu işte ;) Tabii ki bir ANC (Aktif gürültü önleyici) yok ama beni gayet tatmin etti.

Pedleri kolay kolay soyulmuyor, 8 ayda en ufak bir hasar/zedelenme dahi almadı.

Peki terletiyor mu?

Eğer zaten terli ve yorgunsanız, halihazırda terliyorsanız daha da terletebiliyor. Ama normal kullanımda hiç terletmiyor. Spor yaparken (Jog atarken) 1 saat civarı kullanmıştım, terletse de rahatsız edecek kadar olmamıştı.

Su geçirmeme gibi bir özelliği yok ama oldukça terlesem ve duş aldıktan sonra ıslak saçlarımla kullansam da hiç bir şey olmadı. Ama kulalkığın içine su giderse ne olur bilmiyorum :)

Pedlerdeki rahatlığı ise maalesef kafaüstü kısmı için söyleyemeyeceğim. İlk başta yeterli gelse de 2 saat ve sonrasında çok baskı yaptığından 10-15 dakika kulaklığı çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. Bu büyük bir eksi.
Kulaklık oldukça ağır ve büyük bu arada. Dışarı kullanım için pek ideal değil ama taşınabilirliği gayet iyi. Ayrıca kulaklık sağlamlığını ve heybetini de hissettiriyor.

20200715_190635-jpg.615676


Kulaklığın büküldüğü kısım metal ve oldukça sağlam. Kafanıza göre uzatıp-kısaltabiliyorsunuz. Oranın plastik olması önceki kulaklığımda çok başımı ağrıttı. Kırmızı-Siyah tasarımına önyargılı yaklaşsam da oldukça şık. Yine de "daha siyah" olmasını isterdim.

Kulaklığın içindeki bez kısımda L/R yani left/right ibareleri var, bu da çok hoş olmuş.

bd3c954c-ef87-48d5-8579-642deba5288b.jpg
"

Gelelim sonuca. Ben 300TL'ye almıştım, şu an 350 ile 400TL arasında fiyatları değişiyor.

Bence bu kulaklığa 400-450TL bile verilir, hakediyor. Ama 500TL sonrası için tartışılır. Mükemmel bir F/P canavarı olduğunu söylemem lazım.
Hepsiburada 2 yıl garanti veriyor.

ARTILARI
+Mükemmel ses kalitesi
+Bass-Up modu
+Pasif gürültü önleyici
+Type C ve Bluetooth 5.0 gibi güncel özellikler
+Rahat kulak pedleri
+50-60 saat gibi devasa pil ömrü
+Sağlam yapısı ve çok iyi malzeme kalitesi
+Fiyatı


EKSİLERİ
-Uzun kullanımda baş ağrıtması
-Ağır ve biraz kaba durması
-Max. ses seviyesinin diğer kulaklıklara nazaran bir tık düşük olması


100/94 veriyorum bu canavara; bence alın, aldırın.
Bu fiyata daha iyisi olduğunu sanmıyorum.

Umarım beğenmişsinizdir, sorularını varsa aşağıdan yazabilirsiniz.

Yorumlar

Cevabınız için çok teşekkürler. Bir de bir sorum daha olacaktı. Anlaşılan kulaklıktan anlıyorsunuz. Siz benim yerimde olsanız Vestel K650, Philips SHB3175, tatronics soundsurge 060, mpow holo H18 ve Anker Soundcore Q10 arasından hangisini alırdınız? Cidden bu sorunun cevabını yaklaşık 2 haftadır arıyorum ve hala kararsızım. Ben genel olarak ders çalıştığımda müzik dinlediğim için kafam aşağı bakarken kulaklığın ağrı yapmaması gerekiyor. O yüzden kulaklığın ergonomisi çok önemli. Umarım bu attığım kulaklıkları ve özelliklerini biliyorsunuzdur cidden bu sorumu cevaplarsanız üzerimden büyük bir yük kalkacak saygılarımla.

Kulaklıklardan anladığım pek söylenemez. Bu yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Sadece kendi kullandığım ve araştırdığım bilgilendiğim kadarıyla fikirlerimi söyleyebilirim. Bunlar illa doğru olacak diye bir şey yok. Her zaman okuduklarınızda yanılma payı bırakarak kendi araştırmanızı yapıp kendi kararınızı vermeniz gerekiyor.

Günde 1 saatlik kullanım için sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Ancak bana göre dışarıda kullanmaya pek müsait bir kulaklık değil. Hem kaba duruşu var hem de boynunuza astığınızda dönmüyor bu da konforu olumsuz etkileyen bir durum. Ancak 1 saat kullanım için bunları çok önemsemem diyorsanız tabi kullanan kullanabilir :)

Kulaklığı ilk kullandığımda açıkçası bass performansı beni etkilemişti. Çok kulak üstü kulaklık kullanmadım genelde kulak içi ve oyuncu kulaklığı kullandığımdan tabi onlarda bu kadar bass görmemiştim. Gerçi ilk kulak içi kulaklığı kullandığımda o da beni şaşırtmıştı. Tabi bu yıllar önceydi :)

Özetle bass beklentin varsa bence seni tatmin edebilir. Tabi genel bir kullanıcı isen tabi ki burada hi-fi dengesinde bir beklenti varsa zaten benim bir tavsiyede bulunmam mümkün değil.

Benim bu kulaklığı kullanma tercihim daha çok bilgisayarda müzik veya film izlerken yada Mi Box S ile TV'den yine müzik veya film amaçlı 2 belki 3 saatlik kullanım olabilir. Tabi hikaye modlu oyunlar da oynanabilir.

Kafan aşağı bakarak ders çalışırken müzik dinliyorsan bu kulaklığı almanı önermiyorum kardeşim. Bence bu kulaklık dışında başka kulakları araştır derim. Maalesef diğer kulaklıklar hakkında pek fikrim yok.

Fiyat performans ve beklentiyi kullanmadan önce karşılayacağına emin olarak alacağımız bir kulaklık maalesef yok. Yorumlar da sonuçta kişiseldir. Yine de gözü kapalı almak yerine araştırıyoruz elbette.

Ben de almadan önce araştırdım yorumların çoğunluğu iyiydi. Ancak ağırlığı konusunda gerçekleri söyleyen kişiler çok azdı. Farkındaydım ama yine de aldım. Bir yandan müzik ve batarya konusunda çok iyi bulduğum ama kafadaki ağırlığı konusunda da biraz hayal kırıklığı yaşadığım bir kulaklık.

Yani kulaklık seçmek ve almak bu açılardan zor. Bu kulaklıkta gerçekten garip bir kulaklık :)

Bu arada ben kulaklığı şu aralar pek sık kullanmıyorum. Belki de bunun da vermiş olduğu bir rahatlık olabilir :) Yani her gün kullansaydım daha fazla rahatsız ederdi muhtemelen.
 
Son düzenleme:
@gizlikişi1234

Kafa yapısına göre değişeceğinden kesin bilgi veremesem de 1 saatten erken ağrı yaptığı bile oluyor. Cidden rahatsız bir kulaklık. Kulak Pad'leri muhteşem ama başınızın üstünde tuğla taşıyormuş gibi hissettiriyor.

Maalesef durum böyle. O ses kalitesi ve mükemmel bass'lar için değer mi, tartışılır. Bence değer ama siz bilirsiniz.

Bugün uzun süreden sonra tekrar 1 saatlik deneme yaptım. Kulaklarım bu süre içinde terledi. Bence padleri daha geniş olmalıydı ki kulakları büyük olan birisi değilim. Bir süre sonra kulaklarınızı fazla sardığını hissediyorsunuz.

Hemen sonrasında Cloud Silver'ı takıp kullandım anında rahatladı kulaklar ve kafa :) ikisini kıyaslamıyorum ancak bilen varsa anlayabilmesi açısından kıyaslıyorum ki referans olsun.

Bence ana ve temel kulaklık olmasına imkan yok. Elinizde fazla kulaklık varsa ve 260 TL civarında satın aldıysanız arada müzik dinlerim diyorsanız olabilir. Ancak diğer kullanım şekillerinde diğer kulaklıklarını kullanmanız gerekiyor. Benim birkaç tane olduğu için çok problem etmiyorum. Tabi uygun fiyata aldığım için de. Ancak elbette herkesin bu imkanı olmayabilir.

Ne istediğinizi bilip o isteklere karşı nelerden feragat edeceğinizi kulaklığı denemeden bilmemize maalesef imkan yok.
 
kulaklıklardan anladığım pek söylenemez. Bu yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Sadece kendi kullandığım ve araştırdığım bilgilendiğim kadarıyla fikirlerimi söyleyebilirim. Bunlar illa doğru olacak diye bir şey yok. Her zaman okuduklarınızda yanılma payı bırakarak kendi araştırmanızı yapıp kendi kararınızı vermeniz gerekiyor.

Günde 1 saatlik kullanım için sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Ancak bana göre dışarıda kullanmaya pek müsait bir kulaklık değil. Hem kaba duruşu var hem de boynunuza astığınızda dönmüyor bu da konforu olumsuz etkileyen bir durum. Ancak 1 saat kullanım için bunları çok önemsemem diyorsanız tabii kullanan kullanabilir :)

Kulaklığı ilk kullandığımda açıkçası bass performansı beni etkilemişti. Çok kulak üstü kulaklık kullanmadım genelde kulak içi ve oyuncu kulaklığı kullandığımdan tabii onlarda bu kadar bass görmemiştim. Gerçi ilk kulak içi kulaklığı kullandığımda o da beni şaşırtmıştı. Tabi bu yıllar önceydi :)

Özetle bass beklentin varsa bence seni tatmin edebilir. Tabi genel bir kullanıcı isen tabii ki burada hi-fi dengesinde bir beklenti varsa zaten benim bir tavsiyede bulunmam mümkün değil.

Benim bu kulaklığı kullanma tercihim daha çok bilgisayarda müzik veya film izlerken ya da mi box s ile TV'den yine müzik veya film amaçlı 2 belki 3 saatlik kullanım olabilir. Tabi hikaye modlu oyunlar da oynanabilir.

Kafan aşağı bakarak ders çalışırken müzik dinliyorsan bu kulaklığı almanı önermiyorum kardeşim. Bence bu kulaklık dışında başka kulakları araştır derim. Maalesef diğer kulaklıklar hakkında pek fikrim yok.

Fiyat performans ve beklentiyi kullanmadan önce karşılayacağına emin olarak alacağımız bir kulaklık maalesef yok. Yorumlar da sonuçta kişiseldir. Yine de gözü kapalı almak yerine araştırıyoruz elbette.

Ben de almadan önce araştırdım yorumların çoğunluğu iyiydi. Ancak ağırlığı konusunda gerçekleri söyleyen kişiler çok azdı. Farkındaydım ama yine de aldım. Bir yandan müzik ve batarya konusunda çok iyi bulduğum ama kafadaki ağırlığı konusunda da biraz hayal kırıklığı yaşadığım bir kulaklık.

Yani kulaklık seçmek ve almak bu açılardan zor. Bu kulaklıkta gerçekten garip bir kulaklık :)

Bu arada ben kulaklığı şu aralar pek sık kullanmıyorum. Belki de bunun da vermiş olduğu bir rahatlık olabilir :) yani her gün kullansaydım daha fazla rahatsız ederdi muhtemelen.

Çok teşekkürler cevabın için ve taotronics soundsurge 60 alacağım sanırım o 218 grammış ve bu Anker kulaklık ise 287 grammış sence 69 gram hafif olması belirgin bir fark yaratır mı ve sence derste kullanım için 218 gram normal mi yoksa daha hafif kulaklıklar mı bulmalıyım cevaplarsan çok sevinirim.
 
Çok teşekkürler cevabın için ve taotronics soundsurge 60 alacağım sanırım o 218 grammış ve bu Anker kulaklık ise 287 grammış sence 69 gram hafif olması belirgin bir fark yaratır mı ve sence derste kullanım için 218 gram normal mi yoksa daha hafif kulaklıklar mı bulmalıyım cevaplarsan çok sevinirim.

Kulaklığın bu ağırlığını nereden öğrendiniz? Amazonda farklı ağırlık bilgilere var. Donanımhaberde Anker satıcısı var diye orada sordum. Bakalım yanıt gelecek mi? Kulaklığın ağırlığı neden bilgilerinde yazmaz anlamış değilim. Elimde hassas terazi olsa kendim tartacağım :)

Benim hissiyatıma göre kulaklık 287 gramdan daha ağır. Çünkü 322 gramlık Cloud Silver'ı kafama taktığımda ağırlık olarak daha hafif hissettiriyor.

Amazonda bir yerde 399 gram başka yerde 258 gram olarak belirtmişler.

Screenshot_24.pngScreenshot_25.png
 
kulaklığın bu ağırlığını nereden öğrendiniz? Amazon'da farklı ağırlık bilgilere var. Donanımhaberde Anker satıcısı var diye orada sordum. Bakalım yanıt gelecek mi? Kulaklığın ağırlığı neden bilgilerinde yazmaz anlamış değilim. Elimde hassas terazi olsa kendim tartacağım :)

Benim hissiyatıma göre kulaklık 287 gramdan daha ağır. Çünkü 322 gramlık Cloud Silver'ı kafama taktığımda ağırlık olarak daha hafif hissettiriyor.

Amazon'da bir yerde 399 gram başka yerde 258 gram olarak belirtmişler.

Eki Görüntüle 661592Eki Görüntüle 661593

Zaten ben ağırlığını öğrendim Anker'i kullanan birinde terazi varmış ve bana fotoğrafını attı 286.3 gram çıkıyor. O sorun değil ama en önemlisi ağırlık olduğundan size de güvenerek 287 gramı istemiyorum. Dediğim gibi ders çalışırken kullanacağım için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ben ağırlığını öğrendim Anker'i kullanan birinde terazi varmış ve bana fotoğrafını attı 286.3 gram çıkıyor o sorun değil ama en önemlisi ağırlık olduğundan size de güvenerek 287 gramı istemiyorum dediğim gibi ders çalışırken kullanacağım için

Şaşırtıcı o ağırlıkta bir kulaklığın bu kadar ağırlık yapması. Ben kendi yaşadıklarımı aktarıyorum yani güven meselesi olarak görme bunu. Dediğim gibi kendi araştırmanı yapıp kararı kendin vermelisin. Ben araştırırken çoğunluk memnun görünüyordu bazıları ağırlığından bahsetse bile bu derece bahsetmemişlerdi.
 
Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Bu şekilde düşünmeyen ve eleştirdiğim noktaları eleştirmeyecek kişiler mutlaka olacaktır. Bana göre kullanım amacını doğru belirleyerek alınırsa fiyat performans bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Q10 ile Cloud Silver'ı birebir kıyaslamadım. Pad açıklığı konusunda kıyaslıyorum. Kıyaslamamın sebebi elimde kullandığım kulaklığı referans alarak insanların daha iyi anlamasını sağlamak. Kafam büyük değil. Kulaklarım da büyük olmamasına rağmen kulağı içine alıyor ama biraz daha geniş olsaydı açıkçası daha rahat hissettireceğini düşünüyorum.

Kulaklık geldiğinde sizin yorumlarınızı bekliyoruz :) belki de siz çok beğenirsiniz belli olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.

Kulaklığı sipariş etmeyi düşünüyorum ama Online oyun oynuyorum kablo ile kullanınca tamin eder mi ses kasma durumu diyelim CS:GO sesin nereden geldiği vs kablo ile olunca bir ses gecikmesi durumu oluyor mu?
 
Kulaklığı sipariş etmeyi düşünüyorum ama Online oyun oynuyorum kablo ile kullanınca tamin eder mi ses kasma durumu diyelim CS:GO sesin nereden geldiği vs kablo ile olunca bir ses gecikmesi durumu oluyor mu?
Denemedim ama online oyun oynamak için bu kulaklık bence kötü bir tercih olur. Hem ağırlığı, hem mikrofon performansı konusunda sıkıntı olabilir. Sanırım amacın bir tane kulaklık alayım ve tüm işlerimi görsün. Dışarıda orada burada kullanayım sonra eve gelip oyun oynamak için de işimi görsün demek istiyorsun.
 
Aynen.

Denemedim ama Online oyun oynamak için bu kulaklık bence kötü bir tercih olur. Hem ağırlığı, hem mikrofon performansı konusunda sıkıntı olabilir. Sanırım amacın bir tane kulaklık alayım ve tüm işlerimi görsün. Dışarıda orada burada kullanayım sonra eve gelip oyun oynamak için de işimi görsün demek istiyorsun.

BİM'e gelecek olan SteelSeries kulaklığı alacağım sanırım kablolu ama hem hafif ve daha rahat,&kaliteli.
 
Aynen.



BİM'e gelecek olan SteelSeries kulaklığı alacağım sanırım kablolu ama hem hafif ve daha rahat,&kaliteli.
Bence daha iyi olur. Ancak yine de iade seçeneği var mı mutlaka öğren. Yani alıp 1 2 gün kullanıp memnun kalmadığın takdirde iadesinin olması iyi olur.
 
Aynen.



BİM'e gelecek olan SteelSeries kulaklığı alacağım sanırım kablolu ama hem hafif ve daha rahat,&kaliteli.

Merak ettim BİM'den alabildiniz mi acaba kulaklığı? Ortalık savaş alanına dönmüştü çünkü millet nöbet tutmuş marketin önünde. :D Bu arada kulaklık iadesi konusunda çoğu yer sıkıntı çıkarıyor ama Amazon'un canlı desteğine bu sabah sordum. Kulaklık bile olsa 30 gün içinde iade şansımız olduğunu söylediler. Tabi ürünün satıcısı amazon.com.tr olmak şartıyla. O yüzden kulaklık alacaksanız Amazon'u tercih edin bence iade şansınız var. Ben az önce Haylou T19 kulaklık aldım. İnternette hakkında yapılan yorumlar çok dengesizdi ama Amazon'un iade konusunda sıkıntı çıkarmadığını görünce ordan aldım. Umarım sorun yaşamam veya yaşarsam bile sorunsuz iade edebilirim.
 
Merak ettim BİM'den alabildiniz mi acaba kulaklığı? Ortalık savaş alanına dönmüştü çünkü millet nöbet tutmuş marketin önünde. :D bu arada kulaklık iadesi konusunda çoğu yer sıkıntı çıkarıyor ama Amazon'un canlı desteğine bu sabah sordum. Kulaklık bile olsa 30 gün içinde iade şansımız olduğunu söylediler. Tabi ürünün satıcısı amazon.com.tr olmak şartıyla. O yüzden kulaklık alacaksanız Amazon'u tercih edin bence iade şansınız var. Ben az önce Haylou T19 kulaklık aldım. İnternette hakkında yapılan yorumlar çok dengesizdi ama Amazon'un iade konusunda sıkıntı çıkarmadığını görünce oradan aldım. Umarım sorun yaşamam veya yaşarsam bile sorunsuz iade edebilirim.

Aldım kulaklığı saat 8 de BİM'in önündeydim ama:)
 
Öncelikle herkese merhaba şöyle bir sorum olacaktı kulaklığın jack girişine hyperx marka kulaklıktaki gibi çıkarıp takılabilen bir mikrofon taksak mikrofonu Kullanabilir miyiz acaba? Oyun oynarken mikrofonu yeterli fakat telefon görüşmesi yaparken özellik dışarıda mikrofonu pek iyi çalışmıyor rüzgar sesini falan çok fazla iletiyor karşıya alacaklar için bilginize..
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
SkyRose
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
16.060
Yorumlar
34
Son güncelleme

Donanım kategorisindeki diğer girdiler

SkyRose adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı