Çok bilinmeyen kaliteli oyun önerileri

Şimdi önereceğim oyunlar az çok bilinen oyunlar fakat Türkiye'de o kadar popüler değiller ve hepsi gayet kaliteli oyunlar.

- Dead Space 1 ve 2
Belki çoğu kişi Enis Kirazoğlu'nun videolarında ismini duymuştur fakat oynayıp oynamamak arasında kalmıştır o yüzden koydum. Bilmiyenler için Dead Space serisi bilim kurgu, korku, aksiyon, TPS kategorilerinde yer alan oyunlardır. Gayet ilgi çekici bir evrene ve hikayeye sahip olması. Dönemine göre çok iyi grafikleri, bütün seri boyunca sistem gereksinimlerinin hiç değişmemesi, kendine özgü savaş sistemi, iyi vuruş hissiyatı ve atmosferi sayesinde bu seri kesinlikle oynanması gereken oyunlardandır.

- Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Dost Kayaoğlu'nu takip eden çoğu kişinin zaten bildiği bir oyun fakat yine Türkiye'de popüler olmayan kaliteli oyunlardan biri. Çok iyi bir yapay zeka, mükemmel gizlilik mekanikleri, inanılmaz derecede iyi optimizasyon (GT 710 1GB GDDR3 ile yüksekte 40 FPS ile oynuyorum) ve kaliteli grafiklere sahip bir oyun (oyun zaten hikayeyi pek sallamıyor, diğer oyunları oynamanıza gerek yok bunu oynamak için).
-
Batman Arkham serisi
Ah güzelim Batman serisi, neden her oyunun bu kadar kaliteli olmak zorunda? Kısa kesmek istiyorum bu yüzden sadece metacritic puanlarını söyliyeceğim.

Batman: Arkham asylum Game of the year Edition: PC puanı: 91.
Batman: Arkham City - Game of the year Edition: PS3 puanı: 96
Batman™: Arkham Knight: PS4 puanı: 87 (PC için optimizasyon sorunları giderildi ve indirimlerde çok makul bir fiyata alınabiliyor.)

Yorumlar

Özellikle Arkham serisi harika oyunlardır. Warner Bros. aptallık edip saçma sapan bir firmaya PC portu yaptırmasaydı o da 90'ı görürdü eminim.
Elinize sağlık.
 
Epic Games... Üzümlü kekim Batman oyunlarını ücretsiz verdiğinde hepsini oynamıştım. Gayet kaliteli ve hoş. Hikayesi de güzel, oynamanızı tavsiye ederim.
 
Güzel oyunlar. Bende ekleme yapacak olursam, The Wolf Among Us ve twd serilerini eklemeyi düşünürüm. Hak etmediği değerleri görüyorlar ama gerçekten harika oyunlar.
 
MGS: V'e bilinmeyen demeniz güldürdü. Tavsiyem ingilizce biliyorsanız ve imkanınız varsa serinin eski oyunlarını oynamanız. MGS V'den kat kat iyiler.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Hiroo
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
759
Yorumlar
15
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Hiroo adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı