Windows 95'den kalma simgeler değişiyor

Microsoft, tasarıma odaklanacak bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesi için çalışmalarını sürdüyor. Sızan son bilgiler Windows 95'ten bugüne ulaşan simgelerin değişeceği yönünde.

Microsoft sonunda, işletim sisteminde bulunan ve bazıları Windows 95'ten beri kullanımda olan simgeleri güncelleyecek. Geliştiriciler, yıl sonu için planlanan radikal görsel gençleştirmenin bir parçası olacak sun valley güncellemesi için Windows 10 simgelerini kademeli olarak iyileştiriyorlar. Yeni sistem simgelerinin görünümü bu yıl mart ayında duyurulmuştu ve şimdi Microsoft'un tüm eski simgeleri değiştireceği biliniyor.

Aldısızan yeni bilgilere göre test edilmekte olan Windows 10'un önizleme sürümlerinde hazırda bekletme, ağ, disk sürücüleri ve daha fazlası için yeni sistem simgeleri keşfedildi. Bu simgeler, kullanıcı arayüzünün önemli bir parçası olan ve işletim sisteminin çeşitli iletişim kutularındaki simgeleri görüntülemek için kullanılan shell32.dll kitaplığına atıfta bulunuyor.

Güncellemenin bu yıl ekim-Kasım aylarında geniş bir kullanıcı kitlesine sunulması bekleniyor ve beraberinde sadece yeni özellikler değil, aynı zamanda yeniden tasarlanmış bir arayüz de getirecek. Microsoft, sun valley güncellemesi ve Windows 10 arayüzünün gelecekteki görünümü ile ilgili ayrıntıları açıklamak için acele etmiyor. Bu ayın ilerleyen günlerinde Microsoft Build geliştirici konferansında daha fazla bilginin açığa çıkması kuvvetle muhtemel.

(Yardımcı kaynak: Donanımhaber)
Yazar hakkında
MotoruCalinanGaspçı
Çok büyük android düşmanıyım.

Yorumlar

Bence Microsoft artık Win32 (exe) programları bırakmalı, tamamen UWP alt yapısına geçmeli tüm sistem uygulamalarını UWP'ye geçirmeli.
 
O dediğiniz şey öyle kolay bir şey değil.
Zaten geliştiriciler EXE programları bir araç ile UWP olarak portlayabiliyor. MSİX Packing tool aracıyla denemiştim oldu. EXE bir programı Microsoft Store'da yayınlamak üzere APPX olarak yeniden oluşturdum. Bu aslında çok basit bir iş. Böylece virüslerde gitmiş olur tamamen. Korsan ve Crack kalkar sistem hızlanır ve hafifler. UWP Windows'un geleceği. Wİndows95'den beri hala Microsoft Win32'yi kullanıyor...
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
MotoruCalinanGaspçı
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
692
Yorumlar
11
Son güncelleme

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

MotoruCalinanGaspçı adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı