Geleceğimden endişeliyim

Geleceğimden açıkçası endişeliyim babam bu oyunları oynayarak daha nereye kadar geleceksin diyor ben oyunu bırakmak istemiyorum gelecekte param maaşım olacak mı sokaktamı olacağım yoksa hala monitör karşısındamı emin değilim ama eminim ki benim yaşadığım şeyleri yaşayan kişiler vardır sonuçta oyundan vazgeçebilecek çok fazla kişi tanımıyorum.

Son incelemeler

Üniversite kazanana kadar dişini sıkmak zorundasın yoksa asgari ücretle bilgisayarın RAM'ini alamazsın önümüzdeki birkaç yıl içinde, oyunları bırakıp derslerine odaklanmaktan başka çaren yok. :(

Yorumlar

Oyunları bırakmak zorunda değilsin fakat ara verebilirsin. Bir süre ara ver, okulunu devam ettir. Tatillerinde bilgisayar oynarsın. Ayrıca bilgisayarı uzun süre oynamadığında zaten sürekli oynama isteğin yavaş yavaş yok olacaktır.
 
Yapacak bir şey yok bende oyunu bırakmak istemem ama mecbursan ne yapacaksın. Umarım şu durumlar düzelirde insanlar kurtulur.
 
Dostum oyunları bırakmak zorunda zorunda değilsin sadece dengelemen yeterli biliyorum bu zor bir şey ama en azından 11. 12. sınıfta bunları yapmak zorundasın üniversiteye geçtiğinde yine oynarsın.
 
Dostum Üniversite sınavını atlatana kadar dişini sıkmalısın, sonrasında emin ol hardcore oyun oynayabilirsin ve geleceğini şu an etkileyeceği kadar etkilemez.
 
Hocam bana inananın bu kafa ile rahat bırakabilrisiniz.
Ben bıraktıktan 3 ay sonra oyun oynadım ve oynadığım oyun 3 ay önceki oyun tadı vermedi sonra tekrar 1 ay ara verdim ve tekrar oynadım bu sefer de ciddi şekilde zevk alamadım yani bunalrı bıraktıktan sonra arkası geliyor dert etme.
 
Bende aynı yollardan geçtim hatta liseyi kendi isteğimle bırakıp daha sonra açıktan bitirmiştim. İlgi alanlarına yönel herzaman. Şimdi evimde monitör başında işimi yapıyorum. İstediğim zaman oyunumu oynuyorum istediğim zaman işe bakıyorum.
 
Bence konu sadece ders değil. Oyunları seviyorsan oynamaya devam et fakat spor veya başka bir aktivite eğer yapmıyorsan mutlaka başla ve başladığın aktiviteyi hakkıyla yapmaya çalış. Yani zaman ayır araştır, öğren vs vs. Eğer kendine ek bir aktivite yaratabilirsen emin ol oyunlardan uzaklaşacaksın. Yine oynarsın fakat daha kontrollü...
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
agaban70
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
972
Yorumlar
10
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Hayat kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı