20TL ile alınabilecek oyunlar

20TL'yi biraz aşabilir bazı öneriler 30 kuruş falan fakat sorun olmaz diye düşünüyorum.

Dying Light
Oyun indirimlerde 20TL 39 kuruş falan oluyor parasını gayet hak eden bir yapım. Zombili parkur oyunu kısacası ve mekanikleri mükemmel.

Batman serisi (Batman Arkham Knight 15TL diğer 2 oyun ise 7.75TL oluyor indirimlerde)
Çok kaliteli bir oyun serisi kendimce en iyi oyun üçlemesidir. En güçlü yanları: Kaliteli görevleri, Batman olduğunuz hissiyatını çok iyi vermesi, mükemmel dövüş mekanikleri, hikaye ve hikaye sunumudur.

metro serisi (ilk 2 oyun 6.20TL oluyor indirimlerde 3.oyun ise 40TL falan Epic Store da.)
Metro oyunları nükleer savaş sonrası harabe olmuş dünyada ufak bir yolculuk hikayesini anlatıyor. Oyunların en güçlü yanı: O dünyada yaşanan gerilimi heyecanı verebilmesi yani o atmosferi çok iyi sağlıyor, Redux versiyonlarının grafikleri çok iyi, hikaye sunumuna çaba harcıyor ve güzel bir şekilde anlatıyor.

Mortal Kombot X (indirimlerde 15TL oluyor)

Kesinlikle YouTube'da orada burada karşınıza çıkmıştır. Bayağı popüler ve iyi bir dövüş oyunu.

Rise of the Tomb Raider(İlk oyun zamanında beleş olduğu için bu oyunu koydum indirimlerde 17TL oluyor)
Mükemmel bir aksiyon-macera oyunu oyunun en güçlü yanları: Mükemmel grafikleri, iyi optimizasyonu, Parkur mekanikleri, Bölüm tasarımları.

Boş zaman buldukça daha fazla oyun ekleyeceğim o yüzden blogu tekrar gördüğünüzde isterseniz girin büyük ihtimalle yeni oyun eklemişimdir.

Yorumlar

Ayrıca bence mutlaka Mount & Blade: Warband'da alınmalı. Hem yılların efsanesi hem de uygun. Ben önceki iki versiyonu ve iki DLC paketini 20 TL'ye almıştım.

Bazen beleş dağıtıyorlar. Eğer beleşe yakalanırsa DLC alınır. O oyun farklı bir şey. Hesap açtığım an 3 gün başından kalkamam ama sonra bir daha oyuna bakmam. Çok hızlı sarıyor ama bir süreden sonra bayıyor.
 
Bazen beleş dağıtıyorlar. Eğer beleşe yakalanırsa DLC alınır. O oyun farklı bir şey. Hesap açtığım an 3 gün başından kalkamam ama sonra bir daha oyuna bakmam. Çok hızlı sarıyor ama bir süreden sonra bayıyor.
Evet bu dediğinizi yaşadım ben de. Bir kaç gün okulun bitmesini dört gözle bekledim, şöyle fet'h edeceğim, şöyle krallık kuracağım falan filan gaza geldim, hatta bir rehber yazmaya da başladım. Ama birkaç gün sonra hevesim kalmadı. Bakalım okullar bitmeye yakın belki tekrar başlarım.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Hiroo
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
437
Yorumlar
5
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Hiroo adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı