Ahlak Bekçileri

Dün yine metrobüste ortaya çıkmış parazitler. Öpüşen çifte müdahale etmişler. Bu Orta Doğulu'lar kendi yapamadığı hiçbir şeyi başkası da yapamasın ister. Derdi aslında orada değerler falan değildir. Çomarın orada tek derdi vardır, neden ben yapamıyorum da onlar yapıyor. Mesela kız arkadaşını/nişanlısını/eşini öpen kişi bunun yerine onu dövseydi, kimse müdahale etmezdi. Önüne gelen kadını becermek isteyip sevişen insanlara müdahale etmek kadar ikiyüzlü bir anlayış yok. Bir araya geldiklerinde seks turizmi hikayelerini ballandıra ballandıra anlatan bu asalaklar kendi ülkesinde dindar bir ahlak bekçisi olur. Bitin, yok olun. Zaten bu kafayla çok da yaşamayacaksınız ya...

Dünyada sizin olmadığınız ahlaksız batı ülkeleri olması ne güzel bir şey değil mi? Her yer bunlarla dolu olsa dünya çok kötü bir yer olurdu. Neyse ki sınırlar var, vizeler var, emperyalist güçler var. Yaşasın kapitalizm, emperyalizm ve özgürlük. Evet, bu üçü birbiri ile çelişse de özgürlüğü korumak için bunlara ihtiyacımız var.

Yorumlar

O zat acaba ensar vakfındaki tacizi duyuncada böyle kudurmuş mudur? Ayrıca "ben avrupalı değilim benim ahlakıma ters" gibisinsen bir şeyler de demiş, "müslüman" Türkiye'de ki taciz, tecavüz, kadın cinayeti ve yine hayvana taciz ve tecavüz oranları o "gavur ve ahlaksız batı " ülkelerinden daha yüksek:) Neyse ki müslüman(!) ülkeyiz.
 
Asansör fetvası, şort giyene tekme atmak, her dişi canlıya seks objesi gözü ile bakmak...

İşte bunlar hep bilgisizlikten ve insanlıktan nasibini almamaktan ötürü. Bu insanlar canımı sıkıyor.

Çoban ''Müslüman'' olunca, sürü de Müslüman'' oluyor. Bu cahil toplum sosyal değil.

Lanet olsun bunlar gibilere.
 
Mükemmel;
"Neyse ki sınırlar var, vizeler var, emperyalist güçler var. Yaşasın kapitalizm, emperyalizm ve özgürlük."
 
Herhalde yolda öpüşen çift görmek yerine, bir kadına tecavüz eden adamı görmeyi tercih ediyorlar. Bu çomarlar her yerde var maalesef. Ama 3 yaşındaki çocuğa 50 yaşındaki adam tecavüz edip öldürünce bir de densiz gibi "Aklım yerinde değildi yha" deyince... O zaman sesleri çıkmaz. Söylemek istediklerimi buraya yazsam kitap olur, o yüzden uzatmak istemiyorum. Ya bırakın ortada kötülük duyguları besleyen insanlar yerine birbirlerine sevgi duyguları besleyen insanlar olsun. Yok ama onlar en namuslu insanlar. Adama sorsan Kur'an-ı Kerim'in 1 sayfasını okumamıştır. "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilinki en namussuzu odur." Friedrich Nietzsche
 
Düşünsenize. Tek anladığı (ama yapamadığı) seks olan bu varlıklarla siz aynı oksijeni yakıyorsunuz, benzer şeyler tüketiyorsunuz. Kabullenmek zor. :D

Bu arada konuyla ilgili şunu diyebilirim ki adam çomarlık etmiş eyvallah ama metrobüsde öpüşmek için doğru bir yer değil. Tabii ki öpüşenin de sonsuza kadar hakkı var ama burası Türkiye. Çomarlar her yerde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeter ama, başka neler göreceğiz? Bitti mi? Dahası da var mı? Ama en önemlisi ise bu şahısların bu şekilde bu sözleri sarfedebilmesine göz yuman hükumet! Yazık, en güçlü insanlar en akıllı insanlar kültürlü gelenekli insanlar bunlar mı?
 
Tek bir olaydan dolayı tüm ülkeyi yada bir toplumu eleştirmeyi yanlış buluyorum. Bu arada ahlak bekçiliği yapıyorsa gitsin sübyancılarla uğraşsın,kadın katilleri ile uğraşsın.
 
Son düzenleme:
Muhtemelen hayatı boyunca sevgi görmemiş olabilir.

Kendi yakınlarımdan, yani çevremden gördüğüm kadarıyla geneli böyledir. Annesi/Babası 9-10 yaşında ölen çocuklar, çevresi olmayan çocuklar hiçbir şekilde bilinçlenmiyor. Ne terbiye alıyor, ne sevgi görüyor, ne saygıyı biliyor. Akrabalar varsa, devletin birkaç yardımı varsa belki olabiliyor. Ya da kalbini, vicdanını özellikle beynini kullanarak sağlıklı bir birey olabiliyor. Tabi gördüğüm ve gördüğünüz kadarıyla bu ihtimal çok düşük.

Mazur görün veya alttan alın demiyorum, yanlış anlamayın. Tabiri caizse düpedüz eşekliktir bu.

Bilinçsiz, sevgisiz ailelerin bolca bulunduğu bir coğrafyada aşkı tanımak, aşık olmak ne kadar hoş.

Çocuğuna, "Seni seviyorum canım evladım." demeyen anneler-babalar olduğu ve arttığı sürece bu ve benzeri olaylar hep artacaktır. Çocuğuna yanlış ahlakı aşılayıp, sadece ateşten korkan bir varlık yetiştirdikleri sürece bu olaylar hep artacaktır.

"Kadın evinde otursun." ve "Karma eğitim kafir işidir." zihniyeti hüküm sürdüğü sürece bu olaylar hep artacaktır.

İnsanların, yani kadınların ve erkeklerin doğasını yok ettikleri sürece bu olaylar hep artacaktır.
 
Son düzenleme:
Her şeye taassupla bakmayalım biraz insaflı olalım. İnsanlar arasında yazılı olmayan bir sözleşme yani ahlak kuralları vardır. Bunlar nesil emniyeti içindir. Vatandaş haklı bir şekilde uyarmış, yoksa biz bu tür fiillerin önü alamayız. Anladık yabancı filmlerden ve medyanın batı medeniyetinden etkileniyorsunuz da... bu böyle olmaz.

Bu ülke ekserisi Müslüman olan bir ülke yani ülkenin asırlardır sahipleri biz Müslümanlarız. Şimdi diyeceksiniz Kurtuluş Savaşıydı falan o savaşı da biz Müslümanlar düşmanlara karşı yaptık. Şimdi kalkmış diyorsunuz ki şu yobaz bu yobaz vs... bunu söyleyenlerde sözlerine itibar edilmeyen azınlık bir grup. Birde dua edin de ülkeyi Müslümanlar yönetmiyor, bu da bir saçmalık aslında. O zaman böyle rahat konuşamazdınız.

"Bana bir kapitalist gösterin, ben de size bir kan emici göstereyim."
Malcolm X
 
Son düzenleme:
Azınlık derken ne demek istediniz? Hala ülkenin %99'unun Müslüman olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Ki, "Şu yobaz bu yobaz vs...bunu söyleyenlerde sözlerine itibar edilmeyen azınlık bir grup." demişsiniz. Bu sözü sadece ateist veya deist insanların söylediğini mi düşünüyorsunuz?

Gördüğüm kadarıyla Müslümanlar bile bol bol kullanıyor. Siz de, ben de çok duyduğumuza göre, dinsizlerin sayıca az olduğunu düşündüğünüze göre, demek ki sadece dinsizler kullanmıyormuş bu kelimeleri. :)

Ülkenin her bir yanına bakın, "Şu yobaz, bu yobaz." diye herkes der. Yobaz, sandığınız kadar aşağılayıcı veya hakaret içerikli bir kelime değil.

Dinsizleri geçtim, ülkedeki Müslümanların bile çoğu her fırsatta yobaz kelimesini ağzına alıyor, ki bu beni rahatsız etmiyor. Ama anladığım kadarıyla sizi rahatsız ediyormuş. Size soruyorum, siz de Müslümanları hiç eleştirmediniz mi? Ben de kendime çok soruyorum, acaba hangi Müslümanlığı yaşıyoruz, kaç farklı Müslümanlık var, diye. Demek ki din işlerinden pek anlamayan bir ülkeymişiz. Şaşırılacak bir durum değil. Diğer ülkelere de bakacak olursak sayısız örnek var. :)


"Birde dua edin de ülkeyi Müslümanlar yönetmiyor, bu da bir saçmalık aslında. O zaman böyle rahat konuşamazdınız." ve "Bu ülke ekserisi Müslüman olan bir ülke"

Bak, demek ki çoğunluk olmak pek işe yaramıyormuş. Hala kılıç-kalkan devrinde olduğunu düşündüğün için hiçbir işe yaramıyor, bu gidişle yaramayacak da. :)

Ki, çoğunluk olmak, ülkenin dinini, inancını, yönetim biçimini belirleme hakkı vermez. Hayal ettiğin gibi kılıç-kalkan ile elde etmeyi düşünüyorsan, o da pek mümkün değil.

"Sözlerine itibar edilmeyen" kısmına gelecek olursak, nerede itibar edilmiyor, kahvehanede mi? Batak atarken mi itibar etmiyorsunuz? Laiklik gereği kanunlar karşısında herkes eşittir. Sen ve senin gibileri itibar etmeyebilir, sorun yok, ben ederim.

"Yani ülkenin asırlardır sahipleri biz Müslümanlarız."

1 - Türkiye Cumhuriyeti kurulalı daha 100 yıl olmadı, nasıl asırlardır oluyor?

2 - Bu ülke Müslümanların değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının. Osmanlı İmparatorluğunda da aynısı oldu, öncesinde de aynısı oldu, şimdi de aynısı oluyor. Ve devamında da aynısı olacak.

"Bu ülkenin sahibi Müslümanlar" ne kadar boş ve ilkel bir iddia. Diyecek bir şey bırakmadın.

Süresiz yasaklanman dileğiyle... :)
 
Son düzenleme:
[Azınlık derken ne demek istediniz? Hala ülkenin %99'unun Müslüman olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Ki, "Şu yobaz bu yobaz vs...bunu söyleyenlerde sözlerine itibar edilmeyen azınlık bir grup." demişsiniz. Bu sözü sadece ateist veya deist insanların söylediğini mi düşünüyorsunuz? ]

%99 diye bir sınırlama koymadım. Aslında %10-20 kadarı tahminimce (Gerçek-Muvahhid) Müslüman. Belkide daha az. Gerisi vasıfsız eleman yani kimlikte yazıyor aynı sizde de olduğu gibi. (Yeni kimliklerde yazmıyor):) İyi oldu aslında)

[Dinsizleri geçtim, ülkedeki Müslümanların bile çoğu her fırsatta yobaz kelimesini ağzına alıyor, ki bu beni rahatsız etmiyor. Ama anladığım kadarıyla sizi rahatsız ediyormuş. Size soruyorum, siz de Müslümanları hiç eleştirmediniz mi? Ben de kendime çok soruyorum, acaba hangi Müslümanlığı yaşıyoruz, kaç farklı Müslümanlık var, diye. Demek ki din işlerinden pek anlamayan bir ülkeymişiz. Şaşırılacak bir durum değil. Diğer ülkelere de bakacak olursak sayısız örnek var. :)]

Bende herkes gibi sık olmasa da kullandığım bir kelime kullanım yerine göre de mahiyeti değişkendir.

[Bak, demek ki çoğunluk olmak pek işe yaramıyormuş. Hala kılıç-kalkan devrinde olduğunu düşündüğün için hiçbir işe yaramıyor, bu gidişle yaramayacak da. :)]

Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Tayyip Babanıza dua edin.

[Ki, çoğunluk olmak, ülkenin dinini, inancını, yönetim biçimini belirleme hakkı vermez. Hayal ettiğin gibi kılıç-kalkan ile elde etmeyi düşünüyorsan, o da pek mümkün değil.]

Teknolojinin gerisinde değiliz. Gerekirse ışın kılıçlarını kullana biliriz. (Daha temiz, hijyenik ve pratik.) :sinsi:(y):)

["Sözlerine itibar edilmeyen" kısmına gelecek olursak, nerede itibar edilmiyor, kahvehanede mi? Batak atarken mi itibar etmiyorsunuz? Laiklik gereği kanunlar karşısında herkes eşittir. Sen ve senin gibileri itibar etmeyebilir, sorun yok, ben ederim. ]

Aynen söylediğin gibi laik bir ülkedeyiz o yüzden bu senin görüşün ( bir şey diyemem, sende benim kine bir şey diyemezsin), benim yazdıklarımda benim görüşüm.

[1 - Türkiye Cumhuriyeti kurulalı daha 100 yıl olmadı, nasıl asırlardır oluyor?]

Biz (siz değil) Türkler 1000 yıldan fazladır bu topraklardayız. :neo: (Bunu söylerken gurur duyuyorum.)

[2 - Bu ülke Müslümanların değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının. Osmanlı İmparatorluğunda da aynısı oldu, öncesinde de aynısı oldu, şimdi de aynısı oluyor. Ve devamında da aynısı olacak.]

Maalesef...

["Bu ülkenin sahibi Müslümanlar" ne kadar boş ve ilkel bir iddia. Diyecek bir şey bırakmadın.]

Bu sözümden dönüyorum doğru söylüyorsun.

[Süresiz yasaklanman dileğiyle... :)]

Ne alaka bu forum, insanların düşüncelerini rahat bir şekilde aktara bildiği bir forum değil mi ?
Öyle bir yasaklama gelirse umurum da olmaz. (Lazım oldukça yeni hesap açarım )

Cevapların için teşekkür ederim...
 
Böyle bir kaç ''insana'' yaşamımda rastladım.
Kendileri her b*ku yerler fakat başkaları yapınca dünyanın en saygın en ahlaklı kişisi olmaya çalışırlar fakat saygın ve ahlaklı insanlar bunların yaptıklarını yapmazlar.
(Bu çomarlar ahlakın ve saygınlığın ne olduğunu bilmezler).
 
@Someone Else

[Bak, demek ki çoğunluk olmak pek işe yaramıyormuş. Hala kılıç-kalkan devrinde olduğunu düşündüğün için hiçbir işe yaramıyor, bu gidişle yaramayacak da. :)]

"Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Tayyip Babanıza dua edin."

Bu yorum ne alaka, ne amaçla yazılmış? Yazdığım şeylerden "A" partisini veya "X" partisini desteklediğimi nasıl çıkardınız?

Bütün bu olanlar, kafanızda kurduğunuz kişi tarafından oluyorsa, size sayısız İslam ülkesi gösterebilirim. O ülkeler, bu konuda bizi sollar. :D Üstelik o ülkede olanlar, kafanızda kurduğunuz kişi tarafından da yapılmıyor. Çünkü aynı kişiden 50 küsur tane olamaz. :D


"Biz (siz değil) Türkler 1000 yıldan fazladır bu topraklardayız. :neo: (Bunu söylerken gurur duyuyorum.)"

"Türkler 100 yıldır vardır." diye bir iddiada bulunmadım. Türkiye Cumhuriyeti kurulalı daha 100 yıl olmadı dedim. Siz, ülke ve asırlar dediniz yani Türkiye Cumhuriyeti'nden bahsettiniz. Türkiye Cumhuriyet'inin 1000 yıllık bir devlet olduğunu buyurun ispatlayın. :) Ama sanırım bu boş iddiayı kanıtlamanız mümkün gözükmüyor.

"Biz (siz değil) Türkler 1000 yıldan fazladır bu topraklardayız."

Kendinizden çok emin konuşmaya başladınız. "Türk olmadığım" yönündeki iddianızı da ispatlarsanız sevinirim. Ama galiba bu boş iddiayı da kanıtlamanız mümkün gözükmüyor.

Neyse, bu sefer gerçekten de diyecek pek bir şey kalmadı. Size diyeceğim son şey, biraz anayasayı okumanızı öneriyorum. Mutluluklar, iyi akşamlar. :)
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Recep Baltaş
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
2.429
Yorumlar
20
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 2 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Recep Baltaş adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı