Denebunu ücretsiz kutu incelemesi

Bugün Denebunu üzerinden kazandığım mart kutusunu inceleyeceğim. Öncelikle Denebunu nedir size kısa bir özet geçeyim. Öncelikle siteye üye oluyorsunuz ve profil anketinizi kendinize göre doldurup bekliyorsunuz ve ay sonunda bu anketlere göre size denemelik ürünler gönderilmek üzere e-mailinize bir posta geliyor ve siz ücretsiz kutumu iste deyip kutunuzu sipariş ediyorsunuz, sonrasında ise bu ürünlere yorum yapıyorsunuz. Bu arada kargo dahil her şey ücretsiz. Bu aşamada size hangi ürünlerin çıktığını görebiliyorsunuz. Bana şu ürünler çıktı:

Ekran Alıntısı (1).PNG


31 Mart akşamı siparişi verdim ve 11 Nisan sabahı elime ulaştı. Açıkça söylemek gerekirse kutuyla sanki tek kale maç yapılmış gibiydi ve içinde sıvı ürünler olduğu için buzdolabı poşeti gibi bir naylonun içine koymuşlardı. Kutuyu önce kokladım ve yere döktüm direkt. Mucize gibi ama hiçbir şey dökülmemişti. Neyse işte ürünlere teker teker baktım diş macunu ufacık bi' şeydi, bir paket sıradan 2'si bir arada Nescafe, tek kullanımlık Omo çamaşır deterjanı, boş bir kargo kuponu, Kahve çekirdeği özü Clear şampuan ve Ultra Vitamin C. Clear şampuan ve vitamin dışında diğerleri kötüydü bence. Sıvı deterjan gereksiz ama güzel zaten amaç ürünleri denemek. Ben en çok şampuanı ve vitamini beğendim zaten hep kullandığım şeylerdi. Kısaca fena değildi en azından ürünleri denemiş oldum. Onun dışında kargo firması çok ilgiliydi ve hızlıydı. Üye olmak isterseniz linki bırakıyorum.
Ücretsiz ürün denemeye ne dersin?
_20220411_164422.JPG
  • _20220411_164511.JPG
    _20220411_164511.JPG
    68,1 KB · Görüntüleme: 96

Yorumlar

Bana da aynı kutudan geldi. Elle tutulur iki ürün vardı, onlar da şampuan ve vitamin. Diğerleri çok da iyi değildi ama yine de idare eder gibi.
 
Adamlar hayrına vermiyor, bir nevi sizi denek olarak kullanıyorlar eğer size bir şey olmazsa ürünün yeni halini satışa çıkarıyorlar.
 
Bu ürünlerin gramajları farklı falandır ya. Benim anlamadığım ben bunlardan sürekli bedavaya bir şeyler alırsam bu adamlar nereden kar ediyor?
 
Bende üyeyim uzun zamandır. Hiç kutu gelmedi bana. Gönderilmesi için ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor mu? Eğer varsa söyleyin faydalanalım.😉
 
Form doldurmak gerekiyor diye biliyorum.
Banada bişe gelmedi daha
Bende üyeyim uzun zamandır. Hiç kutu gelmedi bana. Gönderilmesi için ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor mu? Eğer varsa söyleyin faydalanalım.😉
1 haftadır bekliyorum henüz ürün kutusu çıkmadı.
Edit: Ay sonu geliyormuş.
Anketin %100 olması gerekiyor. Kendi anketimi atayım isterseniz aynısını kendi hesabınıza geçirin.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
436077
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.711
Yorumlar
21
Son güncelleme

Kişisel kategorisindeki diğer girdiler

  • Tedavi gören kedim hüsniye
    Yaklaşık 1 ay önce araba çarptı arkadaşlar bu kedi önceden de çok güzeldi aslında sokak...
  • Love, Victor Dizisine Bir Şans Ver
    Şu hayatta sınırlarımızın ve bizi biz yapan duygu ve düşüncelerimizi bastırmak için çağımızın...
  • Uykuya Dalmadan Önceki O Düşünce Seremonisi
    Uykuya dalmadan önceki o düşünce seremonisi, Etkiler fazlasıyla çok düşünen bir insanı. Bu...
  • Eko
    Hayatım bir kalp cihazında engebelerle boğuşuyor, Ritimler bir yukarı çıkıyor bir aşağı iniyor...
  • 0. Gün
    Tarih: 6.02.2024 23.58 Kalan Gün: 488 Hedef: En kötü ilk 10 bin Bölüm: Dil Mevcut...

436077 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı