Sürprizbozan BF1, bir sanat eseri mi, balon mu?

Bu blog girdisinde spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız blog girdisini raporlayabilirsiniz.
Bugün, BF1 incelemesi yapmaya geldim.(bu sefer uzun)

Artıları: En iyi WW1 oyunu(çoğu kişiye göre), BF serilerinde optimizasyon sorunu olmayan nadir oyunlardan olması, 9 yıl geçmesine rağmen hala L4D2 gibi çok oynanması, gereksiz yere zor olmaması, eski kitlesinden eser kalmasada çok iyi bir kitleye sahip olması.

Eksileri: Hilecilerin gün geçtik CE artması, Türk'leri barbar gösteren bölümler ve bir tık gerçekçi olmayan oynanışı.

Sonuç: Artıları ve eksileri çok olsa da iyi ve oynanır bir oyundur.
  • Beğen
İfadeler: XPlasma

Yorumlar

Son 5 aydır neredeyse haftada her gün oynuyorum en son ne zaman hileci ile karşılaştığımı hatırlamıyorum. Eğer oynayacaksanız gidip dıce sunucularında oynamayın. Birçok Türk sunucusu mevcut adminleri de genelde iyi insanlar. Infantry Paradise'a girmeyin adminleri hile.
 
Oyuna bir iki ay önce kafayı takmıştım, her gün istisnasız altı saatimi gömerdim oyuna. Operasyon modunda Alman güçlerinin topraklarına girince içim de her zaman başarmışlık hissi olurdu. Tüneller de kulakları sağır edercesine patlayan bombalardan, çoğu kişinin son nefesini verdiği gazlardan, tünel aralıklarından ve çevresinden dolaşarak çapraz ateşe alan düşmanlardan kaçarken bulurdum kendimi. Tabii bir de açık alan savaşı var, keskin nişancı oynarken sinsice çatışan Fransız askerinin kafasına nişan aldıktan sonra tetiğe bastığım gibi gelen başarı sesiyle birlikte dopamin seviyemin arşa çıktığı, tank silahşörlerinden kaçmaya çalışırken "Bir mermi de benden" diyerek zırh bile delemeyen mermiyi sıkmaya çalıştığım, atlı lavukların etrafımda beni tavaf edercesine dönerek kendimi delik deşik bulduğum, her haritanın kritik noktası olan C bölgesini yirmi beş kişi saldırıya geçerken yukarıdan üç mermiyle altı kişi öldüren uçaklardan kaçarken de bulurdum kendimi. Hele ki arkada Türklüğü yücelten bir şarkı çalarken günün yarısını gömdüğüm bir oyundur. Çok severek oynadım kendisini.
 
Hikaye kısmı balon. Online deneyimlemedim bilmiyorum. Vuruş hissi çok iyiydi, atmosfer fena değil. Onun dışında bir olayını göremedim.
 
Bence koca bir balon, hiçbir Battlefield serisi 3 ve 4 kadar iyi olmadı, bu kafayla giderseler olamayacak da. Evet, şu anda sadece bu seriden BF2024 oynuyorum, bütün seri kütüphanemde var.
 
Balon diyemem ama sanat eseri de diyemem tamam güzel oyun Online bayağı oynadım ama bir yerden sonra bayıyor ya.
 
Bence koca bir balon, hiçbir Battlefield serisi 3 ve 4 kadar iyi olmadı, bu kafayla giderseler olamayacak da. Evet, şu anda sadece bu seriden BF2024 oynuyorum, bütün seri kütüphanemde var.
Sırf kurduğun cümleden bayağı bir ezbere kolpa attığın belli oluyor. Kabul etmek istemesen de BF1 en başarılı seri oldu.
 
Hikaye modunda sadece türklerin olduğu bölümler ilgi çekiciydi bence. Diğer bölümleri bir miktar oynadım ama hikaye hiç olmadığı için pek zevklı gelmedi fakat Online kısmı oyunun ana odak noktası. Atmosfer olarak oldukça başarılı ve uçak, tank, süvari kullanımı da bayağı öne çıkıyor. Oyunun kitlesi son zamanlardaki sık indirimlerden ötürü bayağı büyüdü ama beraberinde çok amatör oyuncuları da getirdi fakat tüm hatlarıyla değerlendirilince sağlam kalmayı başarmış nadir Online oyunlardan.
 
Hikayesini üzerine para verseler oynamam ama onlinesi iyi.
İnceleme çok kısa olmuş hiçbir şey anlatmıyor.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
TheBandLords
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
880
Yorumlar
22
Son güncelleme
Değerlendirme
2,00 yıldız 2 değerlendirme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

TheBandLords adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı