Technopat YouTube Kanalı Büyüyor

Bugün Technopat YouTube kanalı 500 aboneye ulaştı, takip eden herkese teşekkürler :) Bu kanalı aylar önce açmamıza karşın videolardan önce sitemizde haber ve makalelelerimizle buluşuyorduk. 2013'ün başında bildiğiniz üzere ana sayfamızın tasarımını yeniledik. Bu esnada videolar için demolara başladık ve geçtiğimiz iki ayda artan bir ivmeyle sizler için yararlı olacağına inandığımız video rehber ve incelemelere başladık.

Eki Görüntüle 130

Önümüzdeki aylarda daha da doyurucu videolar ile değerli izleyicilerimize yardımcı olmak ve kanalı elbette 500 gibi küçük bir sayıdan en azından 5000'lere taşımak istiyoruz. Ancak her zaman soru cevapladığımız, beraber çözüm ürettiğimiz sosyal medya platformu Technopat Forum olacak. Zira Facebook, Twitter, Google Plus vb sosyal medya platformları bizim için RSS gibi bir abonelik ve yan destek platformu. Esas odak, etkileşim ve dayanışma alanımız daima forumumuzdur. Yaz aylarına doğru planladığımız güzel yeniliklerle bu esas platformu da yepyeni yetenekler ve görünüm ile buluşturacağız.

Bildiğiniz üzere yazılarımız, ne forum sayfalarımız parça pinçik alt sayfalara bölünmüş değil. Hız ve rahatlık, ama aynı zamanda güvenlik bizim için önemli. Tıklanma kaygısı gütmeden, nicelikten çok niteliğe önem vererek, sizleri çöp reklamlara, gereksiz yazı ve zaman kaybı olarak gördüğümüz pek çok şeye boğmadan yayınımızı büyütmeye devam etmek istiyoruz.

Türkiye'nin Alexa verilerine göre en çok takip edilen 6. teknoloji portalı konumundayız ve bunu 2 yıl dolmadan başardık. Doğal olarak hedeflerimiz ve bizim kalitemizi gösterecek rakamlar oldukça yüksek. Her takip, abonelik, güzel yazılmış forum mesajı, yorum, +1, paylaşım ve daha nicesi için teşekkür ederiz. Bunlar Technopat ortamını henüz tanımayan insanların da tanıması için büyük fayda sağlıyor. Ama en önemlisi manevi dayanışmamızı gösteriyor :)

Nice güzel günlere...

Not: Hala abone olmadıysanız: http://www.youtube.com/user/technopatnet
  • Beğen
İfadeler: 1 kişi

Yorumlar

Kesinlikle nereden nereye gelmişiz. Ve hala daha büyümeye devam ediyoruz. :)

(Yıllık Sosyal'in aktif büyümesi %200 dolaylarında. YouTube ve anasayfa görüntülenme değerleriyle bu %300 civarına tırmanıyor. :))
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Ali Güngör
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.054
Yorumlar
8
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Ali Güngör adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı