Düşük Sistemli Oyun Önerisi: Mars War Logs

1622831604008.png



Sistem Gereksinimleri:

Çekirdek 2 Duo 2.2 GHz
2 GB RAM
Grafik kartı 512 MB (GeForce 9600 GT veya daha iyisi)
3 GB HDD
Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7/8



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


1622831725106.png



Mars: War Logs, Spider Stüdyosu tarafından rol yapma oyunu sevenler için geliştirilmiş bir oyundur. Focus Home Interactive tarafından dağıtıcılığı üstlenilmiştir. Orcs and Men ve Faery: Legends of Avalon adlı oyunların yaratıcısı olan bu firma bu sefer oyuncularını geleceğe doğru bir yolculuk sunarak farklı bir fantastik tür ile bir değişikliğe gitmeye karar verdiler.

İsminden anlaşılacağı üzere oyun kızıl gezen Mars'ta geçiyor. Oyunun hikâyesi ise gezegen büyük bir kaosa sürüklenmiş ve bu felaketin üzerinden yüz yıl geçmiş. Mars'ta yaşayan koloniler artık hayatta kalma savaşı vermektedirler bu yeni dünya düzeninde. Su en değerli kaynak haline gelmiştir ve Mars'ta bulunan çeşitli gruplar bunun için sürekli mücadele etmektedirler.

Oyuncu tarafından kontrol edilen ana karakter Roy Temperance, savaşçı gruplardan birinin eski üyelerindendir. Birçokları gibi o da artık bu yaşanılmaz hale gelen yerde hayatta kalmaya çalışmaktadır. Bu arada, tüm Mars kolonisinin kaderini etkileyebilecek büyük bir komploya istemeden karışır.

Oyun bünyesinde son derece klasik RPG öğeleri barındırmaktadır. Oyuncular, karakterlerini düzinelerce farklı beceri kombinasyonu seçerek geliştirebiliyorlar. Macera boyunca karşılaşılan NPC karakterlerin bazılarını ekibe almak ve yeni eşyalar üretmekte mümkündür. Ayrıca ana karakter Roy'un yapacağı eylemler ve kararlar ana hikâyenin gidişatı üzerinde göreceli olarak etkileri olacaktır.

Gerçek zamanlı savaş, oyunun önemli bir özelliklerinden biridir. Kahraman ve arkadaşları, Mars yüzeyinde yaşayan sayısız canavar ve insan da dâhil olmak üzere yüzlerce düşmanla yüzleşmek zorunda kalacaklardır. Bulunacak geniş bir silah cephaneliğine ve geliştirilecek çeşitli savaş yeteneklerine sahiptirler.

Spider Stüdyosu Mars: War Logs'ta, Orcs and Men adlı oyunda da daha önce kullandıkları The Silk Engine tarafından tasarlanmış grafik motorunu kullanmışlardır.

Oyun PC, Xbox 360 ve PS3'e 26 Temmuz 2013'te çıkış yapmıştır.​

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
694
Yorumlar
2
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı