Ebedi Ejderhalar

sadasf.jpg


İlk Doğanlar

Bilinmeyen Kayıp Doğuş Çağı'nın başları Absalom'un evrenindeki en aktif çağıydı. Nephilim'in o zamanlar renksiz olduğu ve sisle örtülü olduğu bir çağdı. O zamanlar dünya arazisinde ne bir insan ne de diğer canlılar henüz bir etki bırakmamışlardı.

Nephilim'in yeryüzünde hükümdar olan gri sert kayalıklardan oluşan kilometrelerce uzunlukta olan yanardağların derinliklerinden doğmuş olan Ebedi Ejderhalardı. Bu doğuş doğrudan Absalom'un planladığı bir şey değildi, ancak evrendeki diğer her şey de olduğu gibi fani dünya Nephilim'de gücünü Yüce Absalom'dan alıyordu. Bir süre ejderhaların hüküm sürdüğü boş gri bir kaya parçasıydı sadece Nephilim.

Fakat bir anda Absalom istedi ve sıcak, soğuk, yaşam ve ölüm, aydınlık ve karanlık Nephilim'e geldi. İlk ışık, tüm fani canlı hayatın doğuşunun kaynağı oldu. Ancak, insansı yaratıklar karanlıktan doğdular. Bu ilk doğan ilkel insansılar arasından zamanla büyüsel güçlere sahip yedi kişi seçildi ve Yaratıcı Absalom güçlerinin bir bölümünü onlara verdi.

Bu yedi yeni tanrı, Nephilim'in yönetimine geçti. İkamet edecekler yeri tanrılar diyarı Nexus'u ve tanrılar hapishanesi Nemesis'i yarattılar. Nephilim'deki ilk icraatları Ebedi Ejderhaların önlerinde diz çökmelerini istemek oldu. Ejderhalar ise yanardağları anneleri, Absalom'u da babaları olarak görüyorlardı.

Zayıf insansıların egemenlikleri altında doğuşuna şahitlik etmişlerdi ve onlardan daha üstün oldukları su götürmez bir gerçekti onlara göre. Yeni tanrıların kendi aralarından değil de, insanlar içinden seçilmesine de ayrıca kızdılar. Yedi Yüce Lordu ise kutsal olan emirlerine rağmen tanrıları olarak kabul etmediler.

Nephilim'de İlahi bir aykırılık sonucu doğan Ebedi Ejderhalar, Yüce Lordları Nephilim'deki dünyadaki hakimiyetleri için bir tehdit olarak yaftaladılar ve onlara meydan okudular. Yüce Lordlar ile en az onlar kadar sonsuz güçleri olan Ebedi Ejderhalar arasında toplanan mistik ordular tarafından çok uzun ve yıkıcı bir savaş başladı.

Ölümsüz Ejderhalar bu süreçte ilkel insansı kabilelerine çok büyük zararlar verdiler. Hatta Absalom devreye girmese insan türünü neredeyse yok etmek üzereydiler. Fakat savaş, Absalom'un desteğiyle Yüce Lordlar tarafından kazanıldı ve ejderhalar yenildi. Yeni Olanların yönetimi altında Nephilim'de yeni düzen kuruldu.

Topraklar iyileştirildi. Canlıların yaraları sarıldı. Diyarın yeniden inşaatına başlandı.Mağlup Ebedi Ejderhaların hayatta kalanları tekrardan yanardağların içindeki volkanlara dalıp saklandılar. Fakat dünya üzerinde küçük boyutlarda olan onlara benzeyen fakat konuşamayan vahşi torunları göklerde uçmaya devam ettiler.

Sonradan Eski Olanlar olarak adlandırılacak yedi lord, ejderhalar ile yapılan savaşlar sonucunda Nephilim'deki insansı türlerin her şeye rağmen neredeyse tükenmiş olduklarını gördüler. Yaşamın tekrardan dengesini kurmak için yıldızların ışığından ilk o zaman gerçek insanları yarattılar.

Zaman içinde Absalom'un insansı yaratıklarının türü tükendi. Ancak kurduğu ekolojik sistem devam ediyordu. Yeni doğan insanlar ise daha kısa yaşamalarına rağmen, atalarına kıyasla daha zeki ve güçlüydüler. Yeni kurulan insan egemenlikleri zenginlik içinde yayılmaya başladı. En az bir yüz yıl geçti ve Eski Olanların devri bitmeye ve Yeni Olanlar'ın olayları gelişmeye başlamıştı.

Yorumlar

Kısa kısa yazmak yerine bunu bir seri halinde devamını getirebilirsiniz diye düşünüyorum. Yazdıkça gayet heyecanlı bir kitaba dönüşebilir diye düşünüyorum.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
260
Yorumlar
2
Son güncelleme

Kişisel kategorisindeki diğer girdiler

  • Tedavi gören kedim hüsniye
    Yaklaşık 1 ay önce araba çarptı arkadaşlar bu kedi önceden de çok güzeldi aslında sokak...
  • Love, Victor Dizisine Bir Şans Ver
    Şu hayatta sınırlarımızın ve bizi biz yapan duygu ve düşüncelerimizi bastırmak için çağımızın...
  • Uykuya Dalmadan Önceki O Düşünce Seremonisi
    Uykuya dalmadan önceki o düşünce seremonisi, Etkiler fazlasıyla çok düşünen bir insanı. Bu...
  • Eko
    Hayatım bir kalp cihazında engebelerle boğuşuyor, Ritimler bir yukarı çıkıyor bir aşağı iniyor...
  • 0. Gün
    Tarih: 6.02.2024 23.58 Kalan Gün: 488 Hedef: En kötü ilk 10 bin Bölüm: Dil Mevcut...

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı