[FVD] Netflix özel dizisi Bodyguard incelemesi

DrRPNUQWwAAEv1e-1024x416.jpg
Oldukça kaliteli bir yapım Bodyguard. Dizide Afganistan'daki savaştan sonra evine dönen Çavuş David Budd'ın yaşadığı sıkıntılar anlatılıyor. Dizi 6 bölüm. Budd bindiği tren seferinde yaşanan bombalı saldırıyı önleyerek nam salıyor ve İçİşleri Bakanının yakın koruması oluyor. Büyük bir saldırıyı önlediği için terör örgütü peşini bırakmaz ve 2 çocuğu ve karısına musallat olur. Karısı ile ayrılırlar. Ve bu sürede Bakan ile çok yakınlaşırlar. Öyle ki bodyleri bile birleşir. Ve geçmişte yaşadığı travma ve ekip arkadaşlarını bir hiç için kaybetmesinin verdiği sinir bazen Bakanı öldürmek istemesine yol açar. Dizi FVD'den 70 puan alıyor.

bodyguard-netflix-1-1547480967.jpg

Fragmanı bu linkten inceleyebilir, IMDb puanına buradan ulaşabilirsiniz.

Tabii anlatamadığım çok şey var. Onuda siz izleyip göreceksiniz. Pandemi sürecinde iyi gidecek bir dizi olduğunu söyleyebilirim, her bölümü ortalama 50 dakika ve zaman öldürmek için birebir.

Yorumlar

Directed by Amerika evet büyük bir iş yaptın" kendi planladığın saldırıyı önledin" ve kahraman oldun ve o terör örgütleri ile mücadelen başladı fala falan, geç babam sen bunları.
 
Keşke devam sezonu gelse diye düşündüğüm dizilerden biri. Ama dizinin yapısı nedeniyle 2. bir sezon çekmezler diye düşünüyorum.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Danotella
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
2.008
Yorumlar
9
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Danotella adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı