Gamepower Bane incelemesi

Zamanında ucuz diye Gamepower Bane aldım, o kadar çok kötü yanı var ki. Neyse incelememize geçelim.

Zamanında 90TL'ye aldım şimdi 130 TL Fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir mouse.

Ergonomisi güzel buna kötü diyemem ama eli aşırı derecede terletiyor, yanlarda parmaklar kaymasın diye tırtıklı bir yüzey yapmışlar ama parmağı çok terletiyor.

Gelelim RGB konusuna, RGB konusunda iyi fakat aşağı tarafta çok bir ışık yanmıyor, akşam olunca biraz görünüyor.

Gelelim tıklama konusuna, tıklama gecikmesi kesinlikle var, G203 mouse ile karşılaştırdım tıklama hassasiyeti ve tıklama gecikmesi fark ediyor. Mesela G203 mouse gecikmesi 30ms ise Gamepower Bane'in 60ms diyebilirim.

Gelelim sensör konusuna, sensör konusunda aşırı berbat ve sizi en çok pişman edecek şey bu, Avago 5050 diye bir sensör kullanıyor, 2500 normal DPI yazılımı ile 3000DPI'a kadar çıkılıyor. Bu mouse ile FPS oyunlarında geride kalacaksınız, mesela ani döndürmede takılıyor.

Şimdi gelelim son konuya, yazılımı, yazılımı hoş bir görünüme sahip, Makro atamaları, renk ayarlamaları, tuş ayarlamaları, DPI level ve Polling Rate ayarı var.

Benim bu mouse'a fiyat performans derecesini 10/4 olarak veriyorum.

Yorumlar

Kesinlikle berbat ve ötesi bir mouse. Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Seri tıklamalarda algılamama sorunu, hızlı dönmelerde takılma sorunları, normal masaüstünde gezerken dahi ani yavaşlama sorunu. 4/10 bile fazla kalır en fazla 2/10 o da ıvır zıvır caf caflı renklerinden. Klasik A4 Tech X2 mouse bile bu mouse'dan iyidir.
 
Kesinlikle berbat ve ötesi bir mouse. Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Seri tıklamalarda algılamama sorunu, hızlı dönmelerde takılma sorunları, normal masaüstünde gezerken dahi ani yavaşlama sorunu. 4/10 bile fazla kalır en fazla 2/10 o da ıvır zıvır caf caflı renklerinden. Klasik A4Tech X2 mouse bile bu Mouse'dan iyidir.

Kesinlikle haklısınız, bir daha mouse alırsam böyle ucuz almam.
 
Everest,Snopy,GamePower,Rampage gibi markalar ne yazık ki böyle.
Ben GamePower ile Rampage, Snopy, Everest markalarının (Üçü de aynı tedarikçi ile ülkeye giriyor zaten, hepsine aynı diyebiliriz.) aynı kefeye koyulmasına karşı çıkan birisiyim. Çünkü bu markaların arkasındaki teknik destek gerçekten çok iyi ve satış sonrasında muhatabınız oldukça sağlam. Ayrıca çok kaliteli olan ürünleri de var. Misal Rampage R6 RGB klavye. Sattıktan sonra HyperX Alloy Elite RGB, CM MK750, Razer BlackWidow Elite ve Logitech G910 Orion gibi klavyeler kullandım ama en sonunda tekrar R6 RGB modeline dönüş yaptım. Uzun süre de kullandıktan sonra Switch değiştirmek için yine elden çıkardım ama bu gidişle tekrar o klavyeye döneceğim gibi duruyor ki bu klavye 2016'da piyasaya sürüldü.

Yine aynı şekilde Snopy Rampage markası altında uzun süre piyasanın hakimi olan SN-RW1 model kulaklığı da 4 yıl kullandım ve şu an sıfırını tekrar aldım kullanmaya da devam ediyorum. Ki bu kulaklığı tekrar almadan önce piyasadaki en pahalı kulaklıklardan biri olan Asus Rog Delta, Corsair HS70 ve Razer Kraken TE gibi ürünler de kullandım. HS70 ve Kraken TE şu an dolapta duruyor mesela.

Önyargıları biraz kırmak lazım hocam. :)
 
Ben Gamepower ile Rampage, Snopy, Everest markalarının (üçü de aynı tedarikçi ile ülkeye giriyor zaten, hepsine aynı diyebiliriz.) Aynı kefeye koyulmasına karşı çıkan birisiyim. Çünkü bu markaların arkasındaki teknik destek gerçekten çok iyi ve satış sonrasında muhatabınız oldukça sağlam. Ayrıca çok kaliteli olan ürünleri de var. Misal Rampage R6 RGB klavye. Sattıktan sonra HyperX alloy Elite RGB, CM MK750, Razer BlackWidow Elite ve Logitech G910 Orion gibi klavyeler kullandım ama en sonunda tekrar R6 RGB modeline dönüş yaptım. Uzun süre de kullandıktan sonra Switch değiştirmek için yine elden çıkardım ama bu gidişle tekrar o klavyeye döneceğim gibi duruyor ki bu klavye 2016'da piyasaya sürüldü.

Yine aynı şekilde Snopy Rampage markası altında uzun süre piyasanın hakimi olan SN-RW1 model kulaklığı da 4 yıl kullandım ve şu an sıfırını tekrar aldım kullanmaya da devam ediyorum. Ki bu kulaklığı tekrar almadan önce piyasadaki en pahalı kulaklıklardan biri olan ASUS ROG Delta, Corsair HS70 ve Razer Kraken'te gibi ürünler de kullandım. HS70 ve Kraken'te şu an dolapta duruyor mesela.

Ön yargıları biraz kırmak lazım hocam. :)

Hocam öncelikle ön yargılı birisi değilimdir, emin olmadığım bir şeyi az konuşurum. Rampage'ın vizyonu Çin'deki mallara logo bastırıp Türkiye'de F/P adıyla satmak, elbetteki kaliteli ürünleri vardır. Ama ben giriş segmenti 150-250TL arası kulaklıklarını kullandım ve 2 ayda bozuldu. İstiyorsanız resim atabilirim.
 
Hocam öncelikle ön yargılı birisi değilimdir, emin olmadığım bir şeyi az konuşurum. Rampage'ın vizyonu Çin'deki mallara logo bastırıp Türkiye'de F/P adıyla satmak, elbetteki kaliteli ürünleri vardır. Ama ben giriş segmenti 150-250TL arası kulaklıklarını kullandım ve 2 ayda bozuldu. İstiyorsanız resim atabilirim.
O fiyat bandındaki tüm kulaklıklar aynı, Rampage özelinde bir durum değil yani :).
 
Aynı mouse'ı 2 Yıldır vs. kullanıyorum gerçekten dedikleriniz bire bir yaşıyorum elim vs. terliyor acayip berbat bir mouse fakat idare etti bir şekilde beni.
 
100 TL'ye alınabilecek en muazzam ötesi mouse. 1 yıla yakındır kullanıyorum. Logitech'den geçtim. Dediklerinize harfiyen katılıyorum ve aslında görselliği haricinde tam bir rezalet. Ancak ülkemizde iyi bir mouse 500TL fiyat etiketi ile başlayınca bu mouse fiyat performans ürünü oluyor. Normal oyunlarda çok fark etmese de CS:GO gibi oyunlarda ne kadar kötü olduğunu bariz hissettiriyor.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Gokberk_DRY
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
778
Yorumlar
13
Son güncelleme

Donanım kategorisindeki diğer girdiler

Gokberk_DRY adlı kullanıcının diğer girdileri

  • Battlefield 4 incelemesi
    İnceleme: Battlefield 4'ü 2 gün önce indirdim, oyunu oynamaya başladım ki çok hoşuma gitmedi...

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı