Hâlâ Red Alert 2'nin HD Sürümünün Bulunmaması

Geçenlerde Red Alert 2'yi oynamak istedim. İyi güzel indirdim. Hop, birden siyah ekran! Oyunun görüntüsü gelmiyor. Önceden yine bu sorunu yaşamıştım. YouTube'a girip baktım. Gerekli dosyaları indirdim, dosya konumuna attım. Çalışmaya başladı. Peki, sonrasında ne oldu?
Bu seferde, oyunu oynarken belirli bir vakitte donuyor ve ekran öyle kalıyor.

Yahu, Electronic Arts, bir HD sürümü veya Definitive sürüm çıkartamadın mı şimdiye kadar? Yıl olmuş 2020, insanların çoğunun bilgisayarında Windows 10 yüklü. HD'yi de geçtim; stabil bir şekilde oynayabilelim. Definitive sürüm bile yeter aynı Age of Mythology'deki gibi. Grafiği de es geçiyorum.

Bir de, EA'in pişkin pişkin açıklamaları yok mudur: "Elimizdeki oyunları 'Remaster' yapmayı düşünüyoruz."
E, sonuç? Red Alert'ın ilk oyununa gelen bir remaster. Ki, o da yıllar yıllar sonra geldi. Yani, gerçekten insanın şu olaya küfür edesi geliyor. Bunca insan ikinci oyun için bekliyor. Adamların yaptığına bak.

Ha, bu arada ister orijinal indirin isterse de illegal bir şekilde. Her türlü siyah ekran alacaksınızdır. Hatta -bende olduğu gibi- oyun bir anda donadabilir. Yanlış anlaşılmasın, burada korsan kullandığımı veyahut teşvik ettiğim anlaşılmasın.

Öyle bir çözümsüzlük ki, stabil oynayabilen birkaç kişi sanırım...

Daha neyse. Beklemekten başka çaremiz yok gözüküyor maalesef ki...
  • Beğen
İfadeler: körbiginar

Yorumlar

Command and Conquer Remastered Collection'da Red Alert 2'yi göremeyince çok üzülmüştüm. Küçükken bu oyunu oynarken çok eğleniyorduk oyunun bende çok anısı var müzikleri olsun oynanabilirlik olsun vb. Birçok kişi bu oyunla büyüdü zaten. :)

Bu ara Red Alert 2 de birtakım uyumsuzluklar (donmalar) mevcut doğrudur ama güncel sürümü kurunca belli başlı dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atıyorsun sorun düzeliyor en azından bende düzelmişti. 1080p'de donma yaşanmadan çalışıyor ve alt + tab bile sorun yaratmıyordu. Ama o dosyaları hatırlamıyorum şimdi araştırırsan bulursun.
 
Bunu kullanabilirsin:

 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Salih METİN
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
595
Yorumlar
2
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Salih METİN adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı