"Hatay Sandık İçi" YouTube kanalı

"Tam istediğim gibi olmuş!", "En sevdiğim zamana geldi, tadım yapıcam!", "Şuna bakın ya, muazzam!", "Boldan boldan sıvı yağ ekliyürüm." gibi diyalogları ve heyecanlı ses tonuyla tanınmış bir YouTube kanalı. Kendisinin adı Eser Bilen, asıl mesleği medikal fizik uzmanı.

Yemek tariflerini sırf konuşmalarını dinlemek için izliyorum.

Merak edenler için kanalına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Yorumlar

Tariflerinin bir kısmını denedim ama yapmasam bile neredeyse tüm videolarını izliyorum çok samimi ve zevkli videolar hazırlayan bir YouTuber kendisi :)
 
Bomba olmuş bu yaa...
Bu repliğe bayılıyorum ya. İşini hakkıyla yapan kişilerden sadece 1 tarifi denedim lezzetliydi.
 
Tanınmadan önce sempatik bulurdum ama şu an değil. Çünkü takipçilerinin takip etme nedenini anlayınca başlıkları için "Tencereyi ocağa eklemeden x yapımı!" tarzı kalıplar kullanmaya başladı. Onun dışında çokça emek verip ortalamanın üstü videolar yapmaya çalışıyor.
 
"Şimdi en sevdiğim kısma geldim, tadım yapıcam."

Şaka maka adamın her sözündeki o mutluluğu, pozitifliği beni benden alıyor. Umarım YouTube çöplüğündeki Negatif ruhlu arkadaşlar Adamı üzmezler, çünkü gerçekten çok iyi niyetli bir insan.

Kızı da çok tatlı, Allah bağışlasın.
 
Eser abi çok iyi bir insandır.
Yakından tanıyorum kendisini o yüzden kesin şekilde söyleyebiliyorum bunu hemşehrimdir kendisi.
Çektiği videolar gerçekten eğlenceli ve bilgilendirici verdiği tarifleri ara sıra deniyorum gayet güzel oluyorlar yolu açık bıçağı keskin olsun.
 
Severim fakat nedendir bilmem videolarda aşırı heyecan yapıyor sanki sufleyi ilk denemesinde tam tutturan bir çocuğun sevinci gibi yeminle ki adamın videolarının yorumu daha da güzel mesela çamaşır makinesinde tereyağı videosunun altına o makinaya döküleydi yenge seni de onunla içine atardı diye yorum vardı amma gülmüştüm o zaman :D
 
Cips tarifini deneyeceğim. Adam iyi niyetli hem de çok iyi niyetli. Allah kötü günler göstermesin adama.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
yika38
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
6.094
Yorumlar
12
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

yika38 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı