Hepsiburada deneyimim

21 Haziran'da ekran kartımı Coil Whine nedeniyle servise gönderdim(Servispoint MSI). 4-5 gün içinde değişim raporu verdiler. Ardından bu raporu Hepsiburada'ya gönderdim. Ve ne yapacaklarını öğrenmek için arayıp konuşayım dedim. Müşteri hizmetleri bana "Ürünü gönderin biz bakalım" diyor, ben de "Ürün bende değil sadece rapor var" diyorum. Kısır döngüye girip telefonu kapattım. Ardından tekrar aradım. Bu sefer WhatsApp üzerinden gönderin dediler ve gönderdim. Ses Seda çıkmayınca tekrar aradım. Bu seferde "Yanlış işlem yapılmış talep olarak gönderin raporu dediler ve gönderdim. Ardından bir baktım "Ürünü gönderin" yazıyor. Delirmiştim yazıyı görünce. Şikayetvar'a yazdım oradan görüp geri dönüş yaptılar. Ardından 18 gün boyunca ses seda çıkmadı. Bugün yeni ekran kartımı gönderdiler. Bu arada milyon kere Twitter, Instagram ve Facebook'tan sürekli konuştum Hepsiburada ile. Artık kanka olmuştum hesaptaki kişilerle. En sonunda gönderdiler. Eğer siz de ürün göndereceksiniz sürekli arayıp konuşun. Yoksa işinizi en sona alırlar.

Yorumlar

Geçen mouse aldım alışamadım iade ettim hemen. Bir baktım "iade reddedildi" ibaresi vardı kontrol ettiğimde. Şikayetvar'a yazdım 1 saat olmadan iade kabul edildi hemen. Bunlar bazen şansını deniyorlar, hakkınızı her zaman sonuna kadar arayın.
 
Hepsiburada'dan yaklaşık 2 senedir alışveriş yapıyorum. 1 keresinde ürünü yanlış aldığımdan iade istedim sorunsuz olarak gerçekleşti, ikinci seferde aldığım kitaba kargoda lavanta yağı dökülmüş olarak geldi. Mail attım fotoğraf ile. Hemen aynı kitabı tekrar yolladılar. Kargosu da hızlı geliyor İstanbul'dan Denizli'ye. Sorunum olmadı şimdiye kadar.
 
Benim anlamadığım ekran kartı değişimini neden HepsiBurada yaptı ki? Garanti kaynaklı değişimi servis yapmıyor mu?
 
Hepsiburada üzerinden anakart ve işlemci almayı düşünüyordum. Diğer sitelere göre en ucuzunu satıcı olarak hepsiburada'da buldum. Şu an bu iade problemi beni bir kez daha düşünmeye itti.
 
Benim anlamadığım ekran kartı değişimini neden HepsiBurada yaptı ki? Garanti kaynaklı değişimi servis yapmıyor mu?
Hayır, servis sana rapor verir ve aldığın yerden değişim veya ürün stokta yoksa bir üst modeli verme zorunluluğu ya da para iadesi hakkı doğar.
 
Hepsiburada üzerinden anakart ve işlemci almayı düşünüyordum. Diğer sitelere göre en ucuzunu satıcı olarak hepsiburada'da buldum. Şu an bu iade problemi beni bir kez daha düşünmeye itti.
Neredeyse aynı fiyata, telefon,bilgisayar VB parçaları sinerji ve incehesap üzerinden aldım, iyi de yaptım. Rengini beğenmediği için telefonunu başka bir renk telefon ile değiştiren bir kullanıcı temalı reklam yapan da hepsiburada, iade yapmak için müşteri hizmetlerini aradığınızda, kutusu açılmış ürünleri iade alamıyoruz diyen de hepsiburada. Alışveriş yapmamak için şu aradaki tezat bile yeterli. Artık hepsiburadadan teknolojik parça almayı bırak, su bile almam. Yalan dolanlar benim gözümde.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
FalconPaw
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
740
Yorumlar
10
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

FalconPaw adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı