İngiltere'de Bir Firari Call of Duty Almaya Giderken Yakalandı

İngiltere’de soygun ve ateşli silahlarla saldırı gibi bir çok suçtan 17 yıl hapse mahkum edilen Clint Butler, geçtiğimiz yıl 28 Kasım’da Buckinghamshire’da Spring Hill Prison hapishanesinden firar etmiş.

Aylardır bulunamayan suçlu, sonunda yakayı ele verdi. Sebebi ise oldukça ilginç. Zira evde karantinada sıkılan ve arkadaşı ile Call of Duty Black Ops Cold War oyunu almak için sokağa çıkma yasağı olduğu gün dışarı çıkan Butler, Birmingham polisleri tarafından çevrildi. Kendisine sokağa çıkma yasağı olduğu gün dışarıda ne işinin olduğu sorulunca, yeni Call of Duty oyunu almak için çıktığını ve evde kapalı kalmaktan sıkıldığını söyledi.

Ardından polis memurlarından birinin, Butler ve arkadaşının aslında polisi görünce uzaklaşmaya çalıştıklarını ve şüphelendiğini söyleyince, Butler polisi tekmeleyip kaçmak istedi ancak işler beklediği gibi gitmedi ve yakayı ele verdi.

Bu olaydan sonra suçlu hapishaneden kaçma cezası olarak 13 ay ceza ve polis memurunu tekmelemek suçundan da 6 ay daha ceza aldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak: British prison escapee caught because he went out to buy Call of Duty

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
JonnNorth
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
611
Yorumlar
7
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

JonnNorth adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı