İnternet Kafe İncelemesi: 1 Temmuz 2020 Özel

Bugün her zaman olduğu gibi sıkıntıdan dışarı çıktım ve evimize yakın söz konusu internet kafeye giriş yaptım.

Tabi ben bodoslama dalıyorum ama adam tutttu beni Nereye gidiyorsun? Gel buraya dedi. Döndüm ve ateş ölçer kullanması gerekiyormuş, sıkıntı çıkmadı. Sonra dezenfektan kullandım, bulundurması gerekiyormuş dükkanda. Üst kata çıktım ve birkaç arkadaşımı gördüm. Onlardan da eldiven çalmamın üstüne şu sözleri ekleyeyim. Eldivensiz kesinlikle gitmeyin ve eve gelince mutlaka bir duş alın. Kulaklıktan dolayı virüs söz konusu olabilir.

Artı olarak bir kişilik boş yer ile hizmet sunuluyor. Örneğin; Dolu-Boş-Dolu-Boş....

images.jpg




5ef9e6b867b0a92384155afa.jpg

Ayrıca şunu da ekleyeyim. Sanırım saat 12.00 gibi bakanlıktan görevliler geliyor ve denetim yapılıyor. Gözlemlediğim kadar ile görevliler sadece bakıp geçmiyor. Tonlarca soru sorduğunu düşünüyorum ki yaklaşık 15 dakika boyunca dükkan sahibi ile konuştu bakanlıktan gelen görevli. Devlet de dükkan sahibi de ya işi sıkı tutuyordu ya da öyle görünmeye çalışıyordu. Kararı ben veremiyorum.


988281793213599.jpg



download.jpg


Eğer evden bıkmadıysanız yahut dışarı çıkmak istiyorsanız tek adresiniz internet kafeler değil. Yolunuz düşerse de denetimler sıkı görünüyor. Ama ilk 2-3 hafta böyle sürer, sonra gevşer diye düşünüyorum. Karar sizin, sağlıcakla kalın.


Not: Fotoğraflar temsilidir. Ben çekmedim yani 🙂

Son incelemeler

Artıları: Güzel anlatım olmuş.
Eksileri: Maske takmamak için ağız kısmını beyaza boyayan abi gibi olmuş bence zor bir şey değil maske takmak hatta ben marketi bırak ara yoldan yani ıssız bir yerden yürümek için bile maske takarım. Siz de takın.
#MaskeTakınHayattaKalın 😂
Finisterre
Finisterre
Benim maskem ''bez maske'' dediklerindendi sanırım. Bildiğin ağzıma yapışıyor, nefes alamama konusunda ciddiydim. Zaten burundan alamıyorsun üstüne ağzı da engellemişler. Korona'dan değil, havasızlıktan ölecektim neredeyse.

Tabi ki takmaya çalışıyorumç. Yine de hatılattığın için teşekkürler.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Finisterre
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
878
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 2 değerlendirme

Hayat kategorisindeki diğer girdiler

Finisterre adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı