İnternet kafede oyunun kısayolunu flash belleğe atıp eve gelince kalmak

Bundan birkaç yıl önce evimizde internet yoktu, sürekli internet kafeye gidiyordum.
Bir gün İnternet kafeye gittim flash belleğim ile içine tüm oyunların kısayolunu attım, eve gelince de mal gibi kaldım:)

Yorumlar

Sen hiç korsan GTA Türk alıp oyunun kısayolunu masaüstüne atmayıp direk launcheri kopyalamadan atıp oyunu bozuk sandınmı :D.
 
Peki size hediye olarak alınan hayatınızdaki ilk kez aldığınız oyun DVD'sinden oyunu kuramayınca 3 kez değiştirmenize rağmen hala beceremeyip, en son 4. kez aldığınız yere gittiğinizde adamın 11.000 tane korsan CD-DVD piyasaya sürmekten yakalandığını öğrendiniz mi?
Not: Kısayol faciasını da tattım. Ah ah, millet geçim derdinden bahsediyor bizim sıkıntımızı bilen yok...
 
Benim hayalim internet kafede ki bütün oyunları flash belleğe atıp parayla bilgisayarı olan arkadaşlarıma yüklemekti ama o lanet olasıca internet kafeci başımdan ayrılmadığı için bir hayal olarak kaldı.
Hayallerimi yıktın internet kafeci kazandığım paralarla wolfteam a para yükleyecektim oysa ki :(
 
Zamanında bende diskete atmıştım. Kısayolların yanına da MFÖ - sarı laleler şarkısınıda atmıştım. Eve gelince sadece şarkı çalışmıtı bende oturup onu dinledim :)
 
Benim de 16 GB flash bellek vardı. Bir kere flashı bilgisayara takıp birkaç oyun dosyasını flash belleğe atmak geldi ama flashı takar takmaz ana bilgisayardan görüp beni atıp bir daha almaz diye kormuştum. Sürekli gittiğim cafeydi bir de. :)
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Radebaugh
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
2.121
Yorumlar
9
Son güncelleme
Değerlendirme
3,67 yıldız 3 değerlendirme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Radebaugh adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı