Kütüphane ortamında ders çalışmak

Dostlar hazır sınavlarım başlıyor bende evimin yakınındaki kütüphaneye gittim, ve biraz ders çalıştım, şimdi size ev ve kütüphane ortamında ders çalışmanın farklarını ve kütüphane ortamını anlatacağım.

Sessizlik
Öncelikle kütüphane ortamlarının olmazsa olmazı sessizliktir, ve benim gittiğim kütüphanede de sessizlik üst seviyedeydi ve bu sayede rahat bir şekilde ders çalışabildim. Arada küçük çocuklar ses yapsada görevli uyarıyor, 2. Kere tekrarlarsa atıyor.

Kitlesi
Genellikle üniversite ve KPSS sınavına hazırlananları görüyorum, arada bir ilk ve ortaokul öğrencileride gelsede çok şımarmıyorlar, zaten diğerleri yetişkin olduğu için sessiz şekilde derslerini çalışıp gidiyorlar.

Ders Çalışma Ortamı
4 kişilik masalarda oturuyoruz ve baya büyük, 4'e bölünmüş şekilde masalar, hem kitap okumak hemde ders çalışmak için gayet yeterli. Diğer kişilerle sandalye ortamı gayet yeterli ( benim gittiğim kütüphane için geçerli bunlar) bu yüzden raha hissediyorsunuz.

Ek olarak çorba ikram ettiler, çok hoşuma gitti :)

Yorumlar

Hocam şu ana kadar hiç kütüphaneye gitmedim hep evde çalışıyorum yani sizce kütüphane ye gitmenin bir avantajı var mı evde de aynı sessizliği bulabiliyorum şahsen kendi odamda kendi masamda çalışmak daha rahat gelmiştir hep bana.
 
Bende bazen ödevlerimi okuldaki kütüphanede yapmaktaydım. Genel olarak kütüphaneler böyle ve genelde sıcak olurlar.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
LittleGuy
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.224
Yorumlar
7
Son güncelleme
Yer
Göztepe spor kompleksi

Hayat kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı