Kuzenimin hüsranı

Benim kuzenim toprak, kendisi bir 7. sınıf öğrencisi ve hem oyun hem ders çalışmak için bilgisayar istedi. Bir bilgisayarları vardı ama eskiydi, Gigabyte ekran kartı, AMD Athlon 2 işlemcisi vardı ama bozuldu ve yenisini almak istediğini söyledi. Ben de bütçesini sordum bana 3000 TL dedi, ben de bir bilgisayar toplayabiliriz dedim ama bana aklında bir bilgisayar olduğunu ve ona bakacağını söyledi, sonra tamam dedim. O benim bilgisayarım gibi ışıklı olsun istiyordu, her şey dahil olsun istiyordu, ben de eskiden bir Frisby vardı ve onun gibi olsun istiyordu. Sonra bana ben bu bilgisayarla GTA 5'i Ultra'da oynayacağını söyledi, ben RX570 ile Ultra'da zar zor oynuyorum diye düşündüm sonra bana bilgisayarı aldığını söyledi, ben de sevindim, onlara gittik bilgisayarının markasını söyledi Izoly KZ206 almış, sonra bak GTA 5 açacağım dedi, crack 20 GB indirmiş ondan sonra hepsini Full ayarlara çekti. Afterburner ayarlamıştık sonra işlemci 87 derece ekran kartı 83 derece oldu sonra ben dedim durdur, dedi neden ısındı, dedim bir şey olmaz dedi sonra işlemci 95 derece oldu mavi ekran verdi PC, yani kuzenimin bilgisayar macerası başlamadan bitti.
Bot bunlar gerçek olaylardır.

Yorumlar

Artık dandik RGB ürünlerden iyice nefret ediyorum. Sıradan RGB hiç güzel gelmiyor. Şuan sadece Corsair gibi markaların, üst seviye ürünleri geliyor.
 
7.sınıfta birinin bu bilgisayarların kötü olduğunu anlaması lazım. Adam akıllı araştırma yapmamış demek ki. Kötü olmuş açıkcası.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Necron Lord
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.857
Yorumlar
23
Son güncelleme

Donanım kategorisindeki diğer girdiler

Necron Lord adlı kullanıcının diğer girdileri

  • Dawn of war Dark crusade
    Dawn of war Dark crusade oyununda 7 ırk bulunmaktadır ve biz bunları tek tek inceleyeceğiz bu...

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı