Oyun Önerisi: Greedfall

1670234968235.png

Sistem Gereksinimleri:​


64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
İşlemci: Intel Core i5-3450 (3.1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3.5 GHz)
Bellek: 8 GB RAM.
Ekran Kartı: 2 GB, GeForce GTX 660/Radeon HD 7870.
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan.​

Oyun Hakkında:​


GreedFall, 17. yüzyıl Amerikasından ilham alınarak stilize edilmiş orijinal bir evrende geçiyor ve nispeten güçlü sayılabilecek aksiyon sistemine sahip bir RPG'dir. The Technomancer ve Bound by Flame gibi oyunların yapımcısı Spiders stüdyosu tarafından geliştirildi ve Focus Home Interactive tarafından 10 Eylül 2019'da piyasaya sürüldü. 30 Temmuz 2021'de ise Gold Edition sürümüyle geliştirilmiş versiyonu yeni nesil konsollara getirildi.

Oyun bizi fantastik evrene doğru uzun bir yolculuğa çıkarıyor. Aşırı kalabalık ve kirlenmiş Eski Dünya, Malichor gizemli bir veba tarafından yok edilir. Sakinleri Yeni Dünya'da, yani yerli halkının doğayla uyum içinde yaşadığı, hazineler ve diğer sırlarla dolu olduğu iddia edilen Teer Fradee adasına sığınarak kurtulma şansı bulurlar. Fetihçilerimiz oraya giderek keşfetmeye başladıkça, yerli halklar ile aralarındaki ilişki giderek gerginleşir.

Oyun sırasında ana görevi Eski Dünya'yı yok eden bir hastalığa çare bulmak olan kahramanı oynuyoruz. Macera sırasında, ne yerli halkı ne de sömürgecileri çok fazla tehlikeye atmamak için her türlü çabayı göstermeliyiz. Aldığımız kararlar sadece adadaki güç dağılımını değil, aynı zamanda tarihinizin nasıl gelişeceğini de etkiliyor. GreedFall cinsiyet seçimi ve birkaç temel özellik de dahil olmak üzere karakter yaratma süreciyle başlar. Yapımcılar karakteri sınıflara ayrılmayan bir gelişim sistemi eklemişler. Bu da yüzden fazla beceri kilidinin açılabileceği anlamına geliyor ve kahramanın bireysel oyun tarzınıza göre ayarlanmasına izin veriyor.

Hikayenin ana unsuları, çeşitli şekillerde gerçekleştirebileceğimiz görevlerdir. Görevlerde çıkan sorunların güç kullanılarak çözülmesini engelleyecek hiçbir şey olmasa da, gizlilik veya kahramanınızın diplomatik becerilerine güvenmek genellikle görevlerde daha iyi sonuçlar doğurmaktadır. Seçtiğimiz yol ve bu anlaşmazlıkta hangi tarafı desteklediğimiz sadece itibarımızı değil, aynı zamanda yerel jeopolitik durumu da etkiler. Buna ek olarak, yaptığımız seçimler, maceranın potansiyel yoldaşlarından hangisinin bize katılmaya karar vereceği ve kahramana karşı daha sonraki tutumu üzerinde bir etkiye sahiptir. Takipçilerimizle hem romantizme hem de açık düşmanlıklara yol açmak mümkündür.

Düşmanlarla çatışmalar söz konusu olduğunda yolumuzun üzerinde hem insanlar hem de Muhafızlar adı verilen canavarlar duruyor. Savaşta, kapsamlı bir işçilik sistemi kullanarak geliştirebileceğimiz silahlar ve ateşli silahlar kullanıyoruz ve aynı şey zırhlama unsurları için de geçerli. Bunun dışında büyü de işe yarıyor. Oyunun grafiklerine gelirsek ise üç boyutlu GreedFall grafikleri göze hoş geliyor. Yapımın görselliği üzerinde çalışırken, geliştiriciler çalışmalarını barok sanat eserleri üzerinde modellemişler. Greedfall tüm yan içerikleriyle beraber ortalama 40-50 saat arası bir oynanış sunmaktadır. Ek olarak toplam beş farklı sona sahiptir.

Oyundan Görüntüler:


1670235036628.png

1670235062440.png

1670235084189.png

1670235103787.png

Oynanış Videosu:​


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
  • Beğen
İfadeler: orpheus2690

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
381
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
3,00 yıldız

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı