Oyun Önerisi: Lost Eidolons

1666346096166.png


Steam Sayfası

Çıkış Tarihi: 13.10.2022

Geliştirici: Ocean Drive Studio, Inc.

Yayıncı: Ocean Drive Studio, Inc.

Sistem Gereksinimleri:​


İşletim Sistemi: Windows 10 x64

İşlemci: Intel® Core™ i5-3570

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX 960 4 GB VRAM

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Oyun Hakkında:​


Lost Eidolons , kapsamlı sıra tabanlı strateji unsurlarına sahip karmaşık bir RPG’dir. Oyun, bağımsız stüdyo Ocean Drive tarafından geliştirildi ve ilk projesi. Lost Eidolons bizi fantastik bir dünyaya yolculuğa çıkarıyor. Bir zamanlar egemen krallıklar arasında bölünmüş olan Artemesia kıtası, şimdi yaşlanan İmparator Ludivictus tarafından yönetilen bir feodal imparatorluğa aittir. Bir gün, Lonetta köyünden Eden adlı bir paralı asker veya paralı kadın aristokrat bir komplonun kurbanı olur ve gözden düşer. Başka seçeneği olmadığından, amacı tiran fatihi devirmek ve tüm Artemesia’da ki eski düzeni yeniden kurmak olan isyancılara katılmak zorundadır. Bu türdeki diğer birçok oyunun aksine Lost Eidolons’ta anlatılan hikayenin önceden belirlenmiş bir seyri var. Bu nedenle oyun ahlaki seçimleri içermemesi bir eksi bana göre.

Lost Eidolons’da oyun bir karakter yaratmakla başlar. Oyun, kahramanın cinsiyetine ve görünüşüne karar vermemize ve mesleğini seçmemize izin veriyor. O zaman bize gerçek oyuna başlamaktan başka bir şey kalmıyor. İki ana temele dayanmaktadır. İlk sütun, yukarıdan aşağıya bir görünümden gözlemlediğimiz sıra tabanlı savaşlardır . Zafer, yalnızca iyi gelişmiş askerleri savaşa göndererek değil, aynı zamanda onları arazinin garanti ettiği avantajı kullanabilecekleri şekilde yerleştirerek de elde edilebilir örneğin, uzaktan savaşan birlikler tepelere yerleştirilmelidir. İlerledikçe, onlar için yeni birliklerin ve ekipmanların kilidini açıyoruz. Ayrıca zamanla karakterimizi geliştiriyor ve onun için daha iyi ekipmanlar alıyoruz.

Oyunun ikinci ayağı, kahramanı doğrudan kontrol ettiğimiz, eylemi arkasından izlediğimiz kampa ziyaretlerdir. Burada, çeşitli uzmanlıkları temsil eden savaşçılardan okçulara, büyücülere kadar askerlerin işe alınması ve eğitilmesi, yeni karakterlerle ilişkiler kurulması ve zaten bilinenlerle dostlukların geliştirilmesi, ayrıca ittifaklar ve bunların yürütülmesiyle ilgili diğer faaliyetlerle ilgileniyoruz. En geniş anlamıyla oyun içi siyaseti kontrol ettiğimiz kamp aynı zamanda harita ve yan görevleri ilerleten çeşitli etkileşimlere ulaştığımız bir yer. Lost Eidolons grafikleri çıkış dönemi olan 2022 için yüksek bir kalite sunuyor ama oldukça kasvetli karanlık bir tarzı var. Oynanışa, portföyünde Slay the Spire müzikleri sahibi sanatçı Clark Aboud tarafından bestelenen oyun müzikler eşlik ediyor.

Oyundan Görüntüler:​


1666346203591.png

1666346212861.png

1666346228335.png

1666346240344.png

Oynanış Videosu:​


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
  • Beğen
İfadeler: YunusYENEROGLU

Yorumlar

Alınır mı hâlâ? Şu anda %60 inidirimle 80 tl. Yorumlarında okudum, çok sinematik varmış ve oyun çocuksuymuş. Alınır oynanır mı?
 
Bence alınır. Bir sürü de güncelleme aldı son 1 yıldır çocuksu falan çok alakasız bir eleştiri olmuş.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
375
Yorumlar
3
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
3,00 yıldız

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı