Rakn Medium

Rakn Medium









Sistemin eksilerini ve artılarını belirtmeyi unutmayın.
  • Üzgün
İfadeler: nickyokaga

Son incelemeler

Artıları: Genel olarak kaliteli parça seçimi mevcut.
Eksileri: Güncel olmayan parça seçimi veya sisteme göre pahalı parça seçimi.
Anakart bu fiyatları hak etmeyecek kadar pahalı. Aynı mosfet grubu B450 Tomahawk'ta da var. Sadece yolu bölüp fazı ikiye katlamışlar tek avantajı boğucu bobin, gerisi aynı. MAX serisi güncel olsa da aslında sadece EEPROM 16 MB'dan 32'ye çıkıyor aslında sorunu çözülmüş versiyon diyebiliriz. Gen4 desteği için X570 veya B550 tercih edilmesinden yanayım. B550 Tomahawk bile tercih etse çok daha iyi olacaktır. Güç beslemesi hemen hemen aynı kalıp Gen4 desteği alacaktır. Bu anakart, "Gaming" olmasına karşın hatta ve hatta kullanılan ses kapasitörleri fazla ve iyi olmasına rağmen ALC 892 ses kodeki var. Giriş seviyesi bir kodek bundan daha kötüsü piyasadaki anakartlarda yok. B450 Tomahawk'ta en azından ALC 1200 var ALC 892'den daha iyi olacağı her şekilde belli. Denemediğim bir ses kodeki ancak ALC 1150'den daha iyi olacağını, ALC 889 kadar güçlü ses verme şansının olduğunu düşünüyorum.

Medium ismi vererek aslında orta seviye bir sistem kurulması hedeflenmiş ancak kullanılan RAM anakart bu sisteme uygun olmadığını düşünüyorum. B450 Tomahawk MAX ve RAM'leri de klasik Corsair veya GSkill RGB olmayan ucuz ama kaliteli RAM alınması çok daha iyi olacaktır. 3200 MHz 2x8 GB, GSkill Ripjaws veya Flare serisi, Corsair'da da Vengeance LPX serisi tercih edilebilir.
Artıları: Denenmiş.
Eksileri: Fiyat toplamı yok sadece link konulmuş ekran kartı tekli satış yok.
Geliştirilmeli bu dönemde ayrıdan toplamak maliyeti daha yüksek.
  • Beğen
İfadeler: raknhocam
raknhocam
raknhocam
İnceleme için teşekkür ederim. Hazırlarken biraz acelem vardı çok dikkat edemedim. Eksikleri düzelteceğim. Ayrıca başta marka sistem daha mantıklı diye yazacaktım unutmuşum.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
raknhocam
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
354
İncelemeler
2
Son güncelleme
Değerlendirme
2,50 yıldız 2 değerlendirme

Donanım kategorisindeki diğer girdiler

raknhocam adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı