Rise of Metin | Doğu ile Batı Kültürü Birleşiyor..

logo.gif

Time Voyager Singapur merkezli bir şirkettir. Yapısında kurucu ve öncü olarak toplanan ekip yazılım geliştirme , bilgi teknolojileri için çözüm ve derin proje danışmanlığı veren bir şirkettir. Özellikle yazılım ve bilgi teknolojilerinde Singapur ,Tayvan ve Çin'de ün ve nam salmış bir şirkettir.​
Bu şirket çoğunlukla 3D Yoğun Çoklu Oyunculu Online Rol Yapma Oyunu (MMORPG) üstüne kurmuştur. 8 Yıl önce başlanan PROJE - A 'nın Kapalı Betası 2010'nun 4. Çeyreğinde başlatılmış ve bir çok deneyim elde edilmiştir.
Çekirdek geliştirici ailemiz 8 ile 15 yıl arasındaki tecrübeleri ile online oyunlar , animasyon , programlar ve oyun dağıtımı geliştirmişlerdir. Mevcut gelişimi personel gücü 2012 itibariyle %90 oranına ulaşmıştır.

Orjinal metin .. Time Voyager Pte Ltd

Metin2'yi duymuşsunuzdur. İlk çıktığında en çok oynanan MMORPG oyunlarından biriydi. Şimdi ise yeni grafikler , yeni karakterler , yeni silahlar , yeni görevler , yeni dostluklar , yeni kültür bağları için sil baştan yeniden yazılarak tamamen oyuncuların istekleri üzerine kurulu bir oyun yapısı ile karşımıza çıkıyor ! Ama sakın Metin3 olduğunu zannetmeyin ...

1209283_165940813611903_1884280812_n.jpg

Rise of Metin Doğu ile Batı kültürünü birleştiren ortaya her iki tarafı da yansıtan , arada köprü misali bir bağ oluşturan ama bu arada asla Metin 2 geleneklerini unutmayan bir yapıya sahip. Gene Metin 2 olduğu gibi Kral Boss lara , 3 farklı krallığa , Her seviyeye uygun Mob lara sahip. Yeni , gerçekçi , gizemli , Batı ve Doğu mimari örnekli , sıcak ve güneşli ovalardan soğuk ve karanlık dağlara kadar , suya basar ormanlardan gizemli ormanlara kadar farklı farklı yeni haritalarda oyun oynama zevki veriyor. Ayrıca yeni binekler , 8 farklı karakter ile de 4 karakter arasında sıkışıp kalmak yerine daha çok çeşitli rakip ve onlara karşı nasıl savaşmanız gerektiğini kendinizin bulması gerekiyor :)

Rise of Metin'in aslında oyununun geliştiricileri Metin2'yi oluşturan gerçek kadro YMIR'den ayrılarak kendi bağımsız şirketlerini kurarak tamamen " Free 2 Play " ilkesi üzerine kurulu yeni bir oyun geliştirdiler. Tamamen YMIR , Gameforge gibi dünyada online oyun pazarlarına hükmeden şirketlerden destek almak yerine tamamen kendi imkanları doğrultusunda sunucular açarak piyasaya sunmak istiyorlar. Türkiye sunucusu eğer Avrupa Sunucusu Açık Betadan kurtulup Kararlı Sürüme geçtiğinde oyuna olan ilgiye göre diğer Avrupa ülkelerine de teker teker sunucu açacaklar. Türkiye sunucusu %90'lık bir oranla Avrupa da Kararlı Sürüme geçildikten sonraki açılacak sunucularda birincilik sırasına oturmuş durumda. Bende gene kullandığım her forumda olduğu gibi @SypeR adıyla Türkiye Sunucusu için yapılan her türlü çalışmalara destek olacağımı belirttim.



Oyunun resmi sitesi Rise of Metin
Oyunun resmi forumu Rise of Metin - Rise of Metin Forums 'dur.
Oyunun resmi TS3 sunucusu ts.riseofmetin.com 'dur.
Oyunun SSS sorularına Tamamen Türkçe olarak buradan
http://forum.riseofmetin.com/forum/rom-announcements/1213-faq-frequently-asked-questions?p=1313#post1313 ulaşabilirsiniz.
Forum vBulletin 5 kullandığı için her türlü Türkçe karakteri destekliyor. Ayrıca Türkiye için açmış olduğum Forum Bölümüne buradan
http://forum.riseofmetin.com/forum/main-category/international-forum/1570-türkçe-forum-%7C-turkish-forum ulaşabilirsiniz.

b2g7TAC.jpg

Rise of Metin Açık Beta süreci 29.11.2013 tarihinde başlatarak "Client"leri indirmeye açacaklar. Eğer elinizi çabuk tutup ön-kayıttan kayıt olursanız ücretsiz 25$ lık premium pakete sahip olacaksınız.

Oyun hakkında her türlü soruyu sorabilirsiniz. Her zaman cevaplarım :)

Oyunun tanıtım videosu..
[video=youtube;8pSWTD4mto4]https://www.youtube.com/watch?v=8pSWTD4mto4[/video]

Kod:
 Eğer bir çeviri hatam varsa veya yazım yanlışığım varsa özel mesaj olarak söyleyin düzelteyim. Her türlü çıkabilecek olan hatam için affola..

Yorumlar

Atem Kaner;bt3038 dedi:
MMORPG oyunları Free 2 Play hiç bir zaman olamaz. Çünkü: Velet dolu. :)

Metin2 'yi bırakma sebeplerimden biri. 7 yaşındaki çocuk Metin2 oynuyor. Karakteri tam dizmişim 31 Level'de Yaklaşık 6K HP var. + Birde GB'ci. Adama skill atıyorum 2.5K yiyor sonra birde damage hack var sen de oluyoruz. Bak sen şu işe :D

Ama yeni kurulan hatta bunun gibi daha Açık betaya başlancak olan serverlar'da çoluk çocuk gelmesine 1.5 sene var. O zamana kadar zaten oyunun hatmini indiririz meraklanma :)
 
70 level okçum vardı, 90lık adamlara kafa tutuyordum. Kritik item dizmiştim, diğer efsunlar da cabası. Sonra bir tane veled-i zina hesabımı soymuştu. O gün bu gündür oynamıyorum. Bu oyun da internet kafelere yüklenirse oynanmaz. Free2Play oyunları bu yüzden sevmiyorum.
 
Metin2 acı ama gerçek zamanınızı öldürmekden başka hiçbir işe yaramıyan bir veled oyunudur.
Bunu ömrünün 4 senesini Metin2 ile öldürmüş bir "Player" söylüyor. :)
 
Can Kural;bt3058 dedi:
Metin2 acı ama gerçek zamanınızı öldürmekden başka hiçbir işe yaramıyan bir veled oyunudur.
Bunu ömrünün 4 senesini Metin2 ile öldürmüş bir "Player" söylüyor. :)

Emin ol ben senden daha fazla öldürmüş bir insanım ama ne yapayım abi oyunun orjinaline bağlı kaldığında bırakamıyorsun bir türlü. 3 Aylık kendi PvP Serverim olmuştu. Ama o zamanlarda en iyi server olma yolunda sağlam adımlar atıyorduk.. Tam server user doluyor bizim cepte 5 kuruş kalmıyor ve pat serverin fişi çekiliyor... Bi 5 sefer Hamachi server olarak yola devam etmeye çalıştık ama olmadı.. O da yarı yolda kaldı. Şimdilik sadece bakıyorum :D Şuan için derslere , Technopat'a ve forum.riseofmetin.com'a bakıyorum. Acaba belki Türkiye server'inin CM'si olurum :p
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
SypeR
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
2.753
Yorumlar
5
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

SypeR adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı