Skyrim SE: 2023 İlk Çeyreği Mod Önerileri

Bu blog sayfamda 2023 ilk çeyreğinde çıkmış, yeni tazecik modları önereceğim.

Flies Around Corpses- Mihail's Shards of Immersion (SE-AE version)
Artık ister insan ister hayvan olsun, çürüyen cesetlerin etrafında uçan sinekleri duyabilirsiniz. Şüphesiz, dünyanız ekstra bir gerçekçilik ve sürükleyicilik dokunuşuna sahip olacak ve aynı zamanda biraz daha iğrenç hale gelecektir.

Simple Tolls SE
Basit Geçiş Ücretleri, Skyrim'in surlarla çevrili şehirlerine giriş ücretleri ekler. Bir şehre girmek için, yakınlarda bulunan ve gerekli özeni gösterdikten sonra sizin için kapının kilidini açacak bir gişe görevlisiyle konuşmanız gerekir. Mod, vanilla içeriğiyle sorunsuz bir şekilde uyum sağlar ve eklenmiş diyalog satırları kullanılarak tamamen seslendirilir.

Female Player Animations (DAR)
Kadın oyuncular için rastgele bir şekilde gerçekleşen duruş animasyonu modu. Karakterinizin canlı görünmesi için bu moda ihtiyacı var.

Innocence Lost - Quest Expansion
Bu mod, ilk Dark Brotherhood görevini tamamlamak için yeni yollar (hem iyi hem de kötü) sağlar. Grelod the Kind bu moddan sonra dikkat etse iyi olur. Her zamanki gibi tamamen seslendirilmiştir.

Show Player In Menus
Karakterinizi envanter ekranında görmenizi sağlayan hoş bir mod. (Kullanmadığım modları önermeyi sevmiyorum ama bu moda değinmeden geçmek istemedim. Bu modu önce bir test edin öyle barındırın.)

Moon Monk's Robes
Birkaç alternatif renkle birlikte yeni bir Khajiiti tarzı hafif zırh seti ekler.

Akaviri Hats Pack
Bazı varyasyonlarla birlikte birkaç Akaviri tarzı şapka ekler.

Dragonborn Voice Over
Ve Nexus'u 2023 yılı itibariyle canlandıran yegane moda geldik. Yapay zeka en çok bize yarayacak gibi duruyor. Bu mod, karakterinizin oyundaki diyalog satırlarını seslendirmesine olanak tanıyan bir moddur. Yavaş yavaş varyasyonları geliyor, şimdiden Dagoth Ur veya Ciri'nin sesiyle Ejderdoğanınızı oynayabilir hale geliyorsunuz.

Siz de mod önerinizi yorum olarak veya bu blog girdisine konu açarak yapabilirsiniz. Modlamada sorun yaşıyorsanız veya Skyrim ile ilgili sorunuz varsa konularda beni etiketleyebilirsiniz.

Yorumlar

Quick Loot: Düşmanların üzerini, sandıkları, fıçıları vs. açarken zaman kazandıran kullanışlı bir mod.

Better Jumping: Koşarken zıplayabilmenizi sağlayan bir mod. Skyrim'in böyle bir özellikten bile yoksun olması inanılmaz.

Immersive Horses: Oyundaki atları daha işlevli ve görünüş olarak daha çok ata benzer hale getiren bir mod. Özellikle atın kendi envanteri olması ve eşyaları üstünde bırakabilmeniz çok hoş özellik.

A Quality World Map: Oyunun karışık ve kötü duran haritasını güzelleştiren klasik bir mod.

Cloaks of Skyrim: Oyuna pelerin ekleyen bir mod. TPS kamerasından oynayanların çok seveceğine şüphe yok.

Bunlar da benden gelsin o halde :).
 
Son düzenleme:

Blog girdisi detayları

Ekleyen
nemo
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
1.819
Yorumlar
1
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

nemo adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı