Thanos'un "Snap" olayından Captain America sorumlu!

maxresdefault.jpg

Thanos, Avengers: Infinity War'da evrendeki yaşamın yarısının yok olmasına neden olan olay olan "The Snap"den sorumlu olsa da, Captain Marvel devam filminin yönetmeni Kaptan Amerika'nın gerçekte nasıl hatalı olabileceğini teorize ediyor. "The Marvels" yönetmeni Nia DaCosta, The Marvels gibi büyük bütçeli bir filmde çalışmanın ve insanlığı süper güçlere sahip karakterlere getirmenin getirdiği zevkleri tartıştı. DaCosta, kahramanların kendilerini nasıl şehitler haline getirmekten hoşlandıklarını düşünmek için bile zaman buldu; Bu, Vision'ı kurtarmak ya da bütün bir evreni "Mad Titan"a feda etmek arasında karar verme zamanı geldiğinde Steve Rogers'a eşit olan bir şey.

-DaCosta, "Kaptan Amerika hakkında biraz saygısızca söylemekten hoşlandığım bir şey, Snap'in tamamen onun suçu olduğu çünkü elinden gelenin en iyisini yapmaya, doğru olanı yapmaya çalışıyordu," dedi. "Kötü olduğu bir dünya var çünkü günün sonunda Vision'ı feda etmesi gerekiyordu. Kelimenin tam anlamıyla tüm evren yerine, duyarlı olsa da bir robotun hayatını seçti. Bir tür anti-kahraman var. eğer ona o mercekten bakmak istersen."🧐

Haberin detayları;​

  • Beğen
İfadeler: RedStrawberry

Yorumlar

Avengers ekibinde zaman taşı olmasına ve Thanos'un 4 taşı ele geçirmesine rağmen zamanı geri alıp Thanos'un taşları almasına engel olma fikri hiçbirisinin aklına gelmiyor galiba.
 
Thanos'u durdurma şanslarının içine ettiği için en suçlu şahıs o Guardians of the Galaxy'nin başındaki zattır 😃 At kafası!
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
MükreminT
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.712
Yorumlar
4
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

MükreminT adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı