Windows XP için tarayıcı önerileri

Merhaba bugün sizlere Windows XP için önerdiğim tarayıcı önerilerini göstereceğim.

1-) K-MELEON: K-Meleon XP için hala desteklenen ve çoğu (neredeyse tüm) sitelere girebiliyor. Tasarımı biraz değişik olsa da alışırsınız gayet güzel bir Browser.

K-Meleon Linki

2-) FİREFOX 52.0: Firefox 52.0 çok eski bir sürüm olsa da hala Youtube , Google , Yandex gibi sitelere girebiliyor. Görünümü bana göre gayet güzel diyebilirim.

Firefox 52.0 Linki

3-) MAXTHON: Bu tarayıcıyla çok deneyimim olmasa da, güzel bir tarayıcıdır kendisi. Baya da hafif bir tarayıcıdır.

Maxtron İndirme Linki

4-) OPERA 36: Neden bilmiyorum ama bu forumda opera'yı bazı kişiler sevmiyor. Ama Opera 36 hafif ve hala XP'de çalışan bir tarayıcıdır. Çok denemedim ama kaliteli bir tarayıcıdır kendisi.

Opera 36 İndirme Linki

5-) CHROME 50: Chrome'nin eski sürümlerinden biri olan Chrome 50, tavsiye etmediğim bir tarayıcıdır. Neden diye soracak olursanız saat doğru olsa bile bazen Saatiniz yanlış diye hata verip kendi sitesine bile gidemiyor. Bunun yerine Firefox 52.0 tavsiye ederim.







NOT: WİNDOWS XP KULLANMAK YERİNE SİSTEMİNİZ YETİYORSA 7'YE GEÇİNİZ AMA SİSTEMİ YETMEYENLER İÇİN TARAYICILARI DERLEDİM. TARAYICILAR WİNDOWS VİSTA'DADA ÇALIŞIR.

Yorumlar

Birde Facebook'a satıyordu sanırım.

Ayrıca blog girdisi güzel olmuş elinize sağlık. Eski sürüm tarayıcıları kullanmak güvenlik açıkları gibi sorunlara sebep olabilir. Bu nedenle hayla XP destekleyen tarayıcılara bakmak daha doğru olur.
Bu yüzden desteklenen tarayıcılar da sundum. Ama isteyen opera, firefox gibi tarayıcılar kullanabilir diye onları da koydum.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Parthians
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
4.058
Yorumlar
5
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

Parthians adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı