[YHA] Technopat'a yapılan bir darbe değil, tiyatroydu!

Evet sevgili okurlar, 22 Temmuz 2016 Technopat Sosyal darbe girişiminin üstünden yaklaşık 4 yıl geçti. 4 Yıl içinde darbe hakkında çoğu detay ve bu girişimin iç yüzü de ortaya çıktı.
Hepinizin bildiği gibi "Artık giriş seviyesi ürün kullanan kişi kalmamalı, herkes bütün teknolojik cihazlarının üst segmentte sınıflandırılan modelini kullanmalı!" grubu tarafından başlatılan darbe girişimi, Sosyal'de büyük bir paniğe sebep olmuştu.
@Işıklı maus kimdir?
@Işıklı maus, darbenin 2 numaralı ismidir. Darbenin 1 numaralı ismi ve planlayıcısı ayrıca SETÖ [Sosyal Terör Örgütü] elebaşı olan ve Kuzey Ankara'daki evinde yer alan odasındaki Asus Aura Sync ile ışıl ışıl aydınlattığı, bir rengi beğenmezse ilgili rengi banladığı ve rengi keyfine göre klimalı odasında arkasına yaslanıp ayarladığı bilgisayarından Sosyal'e uğrayan kripto SETÖ'cü Mikail Fidan'ın en büyük işbirlikçisidir!

Darbe değil tiyatro!
Evet. Bu eylem bir darbe girişimi değil, bir tiyatrodur! Konular yetkililerin denetimine tabii olduğu için, eğer darbenin önüne geçilmek istenseydi konu onaylanmayarak bu darbenin önüne geçilebilirdi! Ama o günlerde yapılacak olan, "en çok beğeni sayısını görüntüleme ve en çok beğeni alanı Technopat cumhurbaşkanı olarak seçme" etkinliğine daha fazla beğeni alarak girmek isteyen cumhurbaşkanı Recep, darbeyi en baştan engellemeyerek "Sosyal'in kahramanı" olarak gözükmek istedi! Dönemin başbakanı Ali ise (evet, o zamanlar henüz Recep Baltaş henüz başkanlık sistemini getirmemiş, ve Technopat Cumhuriyeti Devleti'nin en üst kademesindeki devleti yöneten sayısı bir tane adama inmemişti) cumhurbaşkanı Recep gibi davranarak, darbeyi yaptırıp sonra da bastırdı! Asus ve Kıymetli markalar Partisi'nin seçmenini yaptığı tiyaro ile etkilemeye çalışan ikiliyi (cumhurbaşkanı Recep ve parlementer dönemin başbakanı Ali'yi) kınıyoruz.
867.845 Üyeyi panikletmeye ve "ziyaretçi" olarak kalacağına dair korkmalarına neden olmaya ne gerek vardı? O kadar üye gözlerine uyku girmeye girmeye tam 1 ay boyuca, emek verip yazdıkları 5.679.661 mesajın tüyler ürperten boşa gitme ihtimalinin olmasına kafa yorarak yürekleri ağızlarında yaşadılar. İnsaf ya!

SETÖ Elebaşı "Mikail Fidan Hocaefendi" kimdir?
SETÖ Elebaşı Mikail Fidan 1999 yılında, 1 Sene sonra TurOS 2000'in çıkacağını öğrenince ilgili işletim sisteminin ilk kullanıcılarından biri olabilmek için Kuzey Ankara'ya gittiğini daha sonra TurOS XP çıkınca XP'yi çok beğenip İMAN pardon teknolojiye duyduğu sevda gücüyle bundan sonra TurOS Vista, 7, 8, 8.1, 10 sürümlerinin çıkacağını öğrenince bütün bunların hepsini kısa sürede deneyimleyebilmek için Kuzey Ankara'ya yerleşme kararı verdiğini iddia etmektedir.
Geçmişte, Asus ve Kıymetli markalar partisi mensupları tarafından kendisinden "Mikail Fidan bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kımettir. Hocaefendiyi seversiniz, sevmezsiniz. Değerli bir insandır, bilge bir insandır, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı İHSAN'lı (İndirme Hızı Süper Aklındaki tüm Nöronlar teknoloji ile dolu) nesillerin yetişmesi için elinden geleni yapmaktadır. Her şeyi de açıktır." şeklinde övgüyle bahsedilmiştir.
Mikail Fidan Kuzey Ankara'nın Pencilvanya (Evet, SETÖ elebaşı Mikail Fidan'ın yaşadığı bölge Apple Pencil 2. Nesil ile dolu olduğu için bu ismi almıştır!) Bölgesinde ikamet ettiği bilinmektedir. :D

Son incelemeler

Artıları: okurken eğlendim
Eksileri: silivri soğuktur.
okurken eğlendim ama silivri soğuktur.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

Kullandığınız imalara dikkat ediniz. Edit: (imla değil)
Ne? 'Evet sevgili okurlar'dan sonra Technopat'a yazılan darbe bildirisinin linkini atmıştım. Lütfen konudan haberdar olmadan karalamak için mesaj yazmayın.
Bu yazıda herhangi bir siyasetçiye eleştiri yok. Başkası olsa eleştirebilirdi de... Türkiye Cumuhuriyeti Cumhurbaşkanından değil Technopat Cumhurbaşkanı Recep Baltaş'tan bahsediyoruz. Son Türkiye Cumhuriyeti Başbakanından değil Technopat Başbakanı Ali Güngör'den bahsediyoruz. Bahsettiğim darbe 15 Temmuz Türkiye darbe girişimi değil, 22 Temmuz 2016 Technopat darbe girişimidir...
"Elebaşı" olarak bahsettiğim kişi FETÖ elebaşı Fetullah Gülen değil SETÖ elebaşı Mikail Fidan!
Lütfen eleştiri yapacaksanız yapıcı eleştiri yapın, propaganda amaçlı yapmayın. Size tavsiyem budur.
Eğer rahatsız olduğunuz şey "başbakan" "cumhurbaşkanı" gibi kelimelerse ve bundan dolayı bana kızıyorsanız, aşağıdaki yazılarımda bu kelimeler bulunmuyor. O yazılarımı niye tebrik etmiyorsunuz?
Sonuçta beğenmediğiniz bir yazıda bana kızıyorsanız, beğendiğiniz yazıda da tebrik etmeniz gerekir.
Adil ve eşit olan şey budur. :)
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Kaspersky Kullanıcısı
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
1.046
Yorumlar
2
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Eğlence kategorisindeki diğer girdiler

Kaspersky Kullanıcısı adlı kullanıcının diğer girdileri

  • Trabzon'da yaşayan Temel araba almış
    Birazdan okuyacağınız hikayenin yazılı ve sözlü olarak bir eşi bulunmamaktadır. Rize'de yaşayan...
  • Zenginlik nedir?
    Zenginlik kağıt üstünde ve tanım olarak baktığımızda sahip olunan net sterlin varlığı, net külçe...
  • İyi gün dostu
    İyi gününde yanında olan, planlı ve programlı gününe eşlik eden, iyiliğini paylaşıp mutluluğunu...
  • Rezil olmadan vezir olunmaz
    Fadime'nin evladı oldukça çekingen biriymiş. Yapacağım davranışların sonucu ne olacak; bir söz...
  • Hırsızın hiç mi suçu yok?
    Nasrettin Hoca bir gün evine hırsız girdiğini görmüş. Hırsızı takip eden Hoca, hırsızın evine...

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı