YHA'da yapılmaması gerekenler

YHA'nın artık modası geçmiş, komik olmayan, ve hiç bir zaman komik olmamış olabilecek olan esprilerinin sıralandığı "veritabanına", kısacası yapılmaması gerekenler listesine hoş geldiniz. Ben başlamak istiyorum.


  1. Türk malı şakaları: Bu şakalar başlarda mimik oynatmayı başarmış olsalar da artık cidden bir esprisi kalmadı. Okuyucuyu kendinizden soğutmak için ideal bir seçenek.
  2. TurboX, Atom Bilişim, Izoly vesaire gibi markaların X ürününü üretmesi esprileri, markaların aşırı değerli olması esprileri vesaire : İlk başta cidden biraz olsun neşelendirse de artık modası geçti kendisinin. Kötü yorumlar almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
  3. "Dolar X TL oldu, olacak" gibi espriler : Çocukça olduğunu düşündüğüm ve açıkçası beni hiç güldürmemiş olan espri türü.
  4. Türk malı şakasına ek olarak, "X'in sahibi Türk çıktı, X kişisi aslında Türk imiş" gibi espriler : Açıkçası artık kullanıla kullanıla solmuş olan bir mizah türü.
  5. "Immortal Çaycı Hüseyin" : Her yerde görülebilecek basit mizah. Instagram'ı açınca adam virüsten ölüyor, YHA'da ise köpek balığı ısırıyor.



+Ee, peki nasıl espri yapalım?

-Cevap sizce de basit değil mi? Özgün içerikler üretin. Mizah, zeka işidir. Tamam, tabii ki birazcık esinlenebilirsiniz, fakat öncekinin klonu olan şeyler yapmayın. Bu listenin uzamasını istemiyorum açıkçası.

Son incelemeler

Artıları: Aşırı doğru.
Eksileri: Benimde çaycı Hüseyin konusu açmış olmam.
Gayet haklı.
Kesinlikle katılıyorum. XenForo'nun azizliklerinin yanında bir de bu tarz konu ve mesajlardan dolayı sosyalde dolaşmak gün geçtikçe daha çileli hale geliyor.

Yorumlar

Ayrıca YHA'nın kurucusu hayal dünyasında YHA'yı sanki gerçek basın organıymış gibi savnuyor. YHA'yı eleştirmek için ille de YHA yapmamız gerektiğini savunan zihniyete neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatmak oldukça güç.
Moderatörler yaklaşık 1 aydır yasaklayacaklar fakat icrat yok. Bütün YHA konularına teker teker YHA yasaklansın diye raporlamam mı gerekiyor ille?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
TerabyteForever
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
898
Yorumlar
11
İncelemeler
2
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 7 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

TerabyteForever adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı