İdareye küfür etmenin cezası nedir?

Bilemiyorum hocam pazartesi konuşup ailemizin duymamasını sağlarsak sıkıntımız kalmaz.
 
Ben idareye hakaretten uzaklaştırma almıştım ahlak notu düştüğü için belge alamamıştım. Sicil falanda hikaye üç kere uzaklaştırma aldım sicilim şuan tertemiz.
 
Arkadaşlar merhaba. Nitelikli bir lise de okuyorum ve 9. sınıf öğrencisiyim hazırlık okudum yani 10. sınıf yaşındayım. Kendi küçük arkadaş grubumuzda idareye küfür ettik birkaç kere ve bu gruptaki kız arkadaşımizdan birinin babasının eline geçti. Anlayacağınız adam idareye küfür ettik diye bizi perşembe günü idareye şikayet edecek. İdareye küfür etmemizin cezası nedir? Aranızda daha önce bundan ceza alan veya tanık olan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Sen düşün yaptığın yanlış birisi sana küfür etse kızarsın onun için idarede kızacaktır öğretmenlerinde kızar yine de kendini savunarak yanlış anlaşılma olduğundan bahset ve bir daha böyle şeyler yapma yoksa göze batarsın.
 
Arkadaşlar merhaba. Nitelikli bir lisede okuyorum ve 9. sınıf öğrencisiyim hazırlık okudum yani 10. sınıf yaşındayım. Kendi küçük arkadaş grubumuzda idareye küfür ettik birkaç kere ve bu gruptaki kız arkadaşımizdan birinin babasının eline geçti. Anlayacağınız adam idareye küfür ettik diye bizi perşembe günü idareye şikayet edecek. İdareye küfür etmemizin cezası nedir? Aranızda daha önce bundan ceza alan veya tanık olan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Uzaklaştırma alırsınız büyük ihtimal. Sicilinize falan da işlenir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı