Snowman M200 nasıl takılır?

Joell

Kilopat
Katılım
17 Temmuz 2019
Mesajlar
597
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar, Snowman M.200 aldım ve geldikten sonra takacağım. Anakartım B450M PRO M.2 V2. Stok soğutucyu çıkardıktan sonra anakarttan çıkan 2 plastik parçayı takacağım. Bunlar:

1615795364923.png


Ancak ben eski soğutucuyu söktüğümde arka plaka çıkacak mı veya çıkarsa Snowman M.200 takarken onu takmam gerekir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım arşivi ve alan kişiler AM4 desteği olduğunu söylüyor.
Eki Görüntüle 923029
O 2 tane işaretlediğin parçanın kenarlarında çentik var ya, soğutucudaki delikleri oraya geçireceksin. Vidalı bir soğutucu değil. Arkadaki braket stok soğutucuyu sökerken düşecektir muhtemelen. O işaretlediğin 2 parçayı vidalarken alttan o arka plakaya destek ver.

Umarım anlatabilmişimdir. :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı