Kavga etmenin saçma olması

Bana iki defa bıçak çektiler ikisinde de topuklamıştım istesem kavga ederdim ama delik deşik olacağım kısacası çıkamayacağım bir kavgaya girmek istemedim siz yine iyi kurtarmışsınız.
 
Sizde yanınızda taşıyın. Takmak için değil de karşınıza çıkan kişinin sizin de boş olmadığınızı anlaması için.

Silah (bıçak) yanınızda taşımak kekolara karşı güç gösterisi olabilir ama mahalledeki büyüklere karşısında keko gibi gözükürsünüz. Bence yanınızda bıçak taşımayın ama savunma için karnınıza sert bir plastik veya metal ko*yun bıçaklanmaya karşı. Böyle durumlarda sizin savunmanız her türlü yararınızadır. O bıçağı birisine soksanız haksız siz olursunuz. İşin bu tarafını da düşünmeliyiz.
 
Ben hayatım boyunca kesici bir alet taşımadım 2-3 istisna hariç bir daha da taşımam onlar da bir olay olacağı varsa şişe patlatıp elinde tutmak kendini korumak maksadıyla olan şeylerdi arkadaşların dediği gibi göğüs ve karın bölgenize iki kat karton koysanız bile ölümcül darbeleri ufak kesiklere kadar indirgeyebilirsiniz.
 
Benim oturduğum yerde çok fazla keko var iyi ki hiçbirine karışmadım. Birisine karışsam arkasında 20 kişi belirecek gibiler. Aman dikkatli olun. Eğer kavga edeceğiniz kesinse ve önleminiz yoksa kaçın. Boş yere erkeklik yapmaya gerek yok. Başka zaman siz onları döversiniz.

Her arkası olan kendini Allah sanıyor bura doğru, arkası olmayan kişide mecburen alttan alıyor çünkü kimse 20 kişi tarafından dövülmek istemez.
 
Her arkası olan kendini Allah sanıyor bura doğru, arkası olmayan kişide mecburen alttan alıyor çünkü kimse 20 kişi tarafından dövülmek istemez.
Zaten kendine delikanlıyım diyen biri teke tek çıkar. Bu torpaklarda kimsede o gö. olmadığı için bazı ..neler ya silaha, ya bıçağa ya arkasına güveniyor. Siz siz olun, sırtınızı duvardan başka bi yere yaslamayın.

red pill time
 
Bende öyleyim hocam. En son yaşadığım olay da bu bıçak olayı. Kız arkadaşımın yanında yapmasa yine neyse. Erkeklik yapıyor ya kendince. Çocuk yolda görse yanımdan geçemez daha.
Hocam ben bir kere bıçak gördüm kavgada. O kavgada da elimden yaralandım. Dikkatli olun hocam. Silah kim kullanırsa kullansın, kullanma amacı ne olursa olsun kullandıktan sonra sonucu aynı olur.
@berkand25 hocam, benim saçlarımı babam bile kesmemiş hayatım boyunca, elin oğlu kesince gözüm döndü.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı