Discord kapanıyor mu?

  • Konuyu başlatan Lasty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 10B

Lasty

Decapat
Katılım
28 Mart 2021
Mesajlar
928
Makaleler
1
Çözümler
5
Arkadaşlar bugün bana Discord üzerinden bir mesaj geldi. Mesajın troll olduğunu sandım ve arkadaşıma sordum. Aynı mesajın ona da geldiğini gördüm ve o dakikada katıldığım bütün sunuculardan ve bütün arkadaşlarımdan aynı mesajı aldım.
Mesaj şu şekilde:
This is a message from the Discord creator and ı will give you some information about what delight on Discord on march 23, please don't post it back when you received it. Dear Discord members, Discord will close on april 22 because it got too crowded. Many club members complained that the dispute was progressing too slowly. Discord has many active members as well as many New members. We will send this message to see if the members are not active. If you are active, please copy and paste this into 15 others to show that you are still active. Those who do not send this message within 2 weeks will be deleted without hesitation to make more space. Send this message to all your friends to show that you are still active and will not be deleted.

Türkçe çevirisi:
Bunu dikkatlice okuyun bu, Discord yaratıcısından bir mesajdır ve size 23 Mart'ta Discord üzerinde ne olacağı hakkında biraz bilgi vereceğim lütfen bunu aldığınız kişiye geri göndermeyin. Sevgili Discord üyeleri, Discord 22 Nisan'da kapanacak çünkü çok kalabalık oldu. Birçok kulüp üyesi anlaşmazlığın çok yavaş ilerlediğinden şikayet etti. Discord'un birçok aktif üyesi var, aynı zamanda birçok yeni üye var. Üyelerin aktif olup olmadığını görmek için bu mesajı göndereceğiz. Aktifseniz, hala aktif olduğunuzu göstermek için lütfen bunu 15 diğer kullanıcıya kopyalayıp yapıştırın. Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, daha fazla yer açmak için tereddüt etmeden silinecektir. Hala aktif olduğunuzu ve silinmeyeceğinizi göstermek için bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderin.

Bu nedir? Troll olarak başlatılmış mıdır? Gerçek midir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı