LoL oynayarak kaç günümü boşa harcadığını öğrenme sitesi

Sunny

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
How much time i wasted on LoL diye bir site varmış. Girdim baktım ve 7 yıllık hesabıma 6 gün 9000 dk. 155 saat yani 6 gün oynamışsın cevabını verdi. Ama bu imkansız. Sezon 3'te bir maç en aşağı 40 dk. Sürüyordu ki günde 10'a yakın maç atıyordum. Ara ara bıraktım falan ama bu sanırım sadece son zamanların verisini alıyor. Önceki veriler büyük ihtimalle çoktan silindi. Siz ne kadar vakit harcamışsınız bakabilirsiniz.
 
Mümkün değil. Ben de 6 7 yıllık LoL oynuyorum ve bırakın LoL'ü az oynadığım Steam oyunlarında bile 1500 2000 saat görüyordum. LoL'de rahat 15k vardır.
 
Koreli bir abimiz 659 gün oynamış 1. sırada. Tebriklerimi iletiyorum burada. Umarım E-Sporcu filandır ya da tuzu kuru biri. Ama harbiden Tam bir zaman kaybıydı lol. Çok az zevk çok fazla acı çektirdi. 8 ay sonra dün bir girdim. Bitmiş resmen TR server 10 dk. dan aşağı maç bulmuyor. Hala aynı tipler. Bir öğrenemediler şu oyunu. Aynı tip dediğim insanlar direkt odaya girer girmez lane spamlayan başkası ilk yazmasına rağmen kilitleyen , küfür zaten kaçınılmaz, trolleme, ikili mid vs. 10 yıllık oyun hala ilk günki gibi mis.
Bir de LoL'ün kendi sitesi vardı ne kadar para harcağınızı söyleyen benim 400 küsür TL idi. Ah kafam ahh...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı