Doping hafıza hakkındaki görüşleriniz nedir?

LastRienn

Picopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
280
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, sürekli reklamlarda doping hafıza görüyorum fakat hep dereceye girmiş kişiler reklamda ben size soruyorum eğer kullanan varsa doping hafızadan memnun mu?
 
Merhaba, sürekli reklamlarda doping hafıza görüyorum fakat hep dereceye girmiş kişiler reklamda ben size soruyorum eğer kullanan varsa doping hafızadan memnun mu?
Hocam derece öğrencilerini çağırıp belli bir miktar para vererek reklam çekme ihtimalleri çok yüksek. Bence gereksiz bir şey bilgisayar başında ders anlamıyorum tabi bu kişiden kişiye değişir.
 
Bence gereksiz. Birinci olan kişiler doping hafıza kullanmayan kişiler. Demek ki doping hafıza olmadan da birinci olunabiliyor. Çalışırsanız doping hafıza olsun olmasın elbet çalışmamış halinizden iyi puan alırsınız.
 
Ben 12. sınıfta dershaneye giderek TM'de 89 bin sıralama yapmıştım. Mezuna bırakıp Doping Hafıza aldım. Yine eşit ağırlıktan girdim sınava ve 27756 sıralama yaptım. Ben memnun kaldım açıkçası. İstediğim bölüme yerleştim ancak kişiden kişiye değişiklik gösterir hocam. Kimi yüz yüze eğitimle ya da özel hocayla anlar, kimisi kendisi çalışır anlar. Tamamen kişide biten bir durum.
 
Ben 12. sınıfta dershaneye giderek Tm'de 89 bin sıralama yapmıştım. Mezuna bırakıp doping hafıza aldım. Yine eşit ağırlıktan girdim sınava ve 27756 sıralama yaptım. Ben memnun kaldım açıkçası. İstediğim bölüme yerleştim ancak kişiden kişiye değişiklik gösterir hocam. Kimi yüz yüze eğitimle ya da özel hocayla anlar, kimisi kendisi çalışır anlar. Tamamen kişide biten bir durum.

Bende öyle birisyim dersde anlamıyorum YouTube'dan dinleyerek anlıyorum.
 
YouTube'da bu işi yapabilecek çok sayıda kanal var. Birini gözünüze kestirip oradan dersleri dinleyebilirsiniz. Hemen hemen aynı sayılır.
 
Kısa sürede sana bilgi yüklemesi falan yapmayacaklar :D Doping Hafıza size sınavda çıkacak konuları anlatan ve sonrasında soru çözmenizi sağlayan bir platform. Ne kadar sıkı ve düzenli çalışırsanız o kadar başarılı olursunuz. Ayrıca YouTube'da bedava bulunabilecek içeriğe para vermek çok saçma geliyor bana.
 

Geri
Yukarı