Animelerle tanışma ve küçüklüğümdeki anime nefreti

slayerdutch

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
1.810
Makaleler
8
Çözümler
7
Yer
Beşiktaş/İstanbul
Merhabalar. Biliyor musunuz ben küçükken animelerden nefret ederdim. Birileri bana anime önerdiğinde sallardım. Çünkü bu ülkenin animelerle pek arası yok (TV'de yayınlanma anlamında). Ben küçüklüğümü Gumball ve Sürekli Dizi ile geçirdim. Ama benim bu senenin başında animelerle tanışmamın sonucunda çok iyi bir dünyaya gömüldüm. En güzel animeler, gerçek kızlardan çok güzel waifular (gerçek kızları küçümsemek gibi olmasın) var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

Reklam yapayım. Bu serilere bakabilirsiniz gayet güzel hikayeleri bulunmaktadır.

Çince seslendirmeye ise alışırsınız 1 2 seri bitirdikten sonra.

Anime evreni geniştir ve kendi içine çeker.
 
Merhabalar. Biliyor musunuz ben küçükken animelerden nefret ederdim. Birileri bana anime önerdiğinde sallardım. Çünkü bu ülkenin animelerle pek arası yok (TV'de yayınlanma anlamında). Ben küçüklüğümü gumball ve sürekli dizi ile geçirdim. Ama benim bu senenin başında animelerle tanışmamın sonucunda çok iyi bir dünyaya gömüldüm. En güzel animeler, gerçek kızlardan çok güzel waifular (gerçek kızları küçümsemek gibi olmasın) var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bende başta ön yargılıydım animelere. Bir gün canım çok sıkılınca bir tane açtım izledim. Farklı bir çizgi film kültürü ile tanıştığım için çok memnunum. Şu an sadece 1 tane anime izledim. İleride birkaç tane izlemeyi planlıyorum. Waifulara gelirsek, zaten erkeklerin ilgisini çekebilecek şekilde tasarlıyorlar.🙂
 
Waifular tatlı değildir. Benim ilgimi çekmiyorlar açıkçası. Ben 10 yaşımdan beri animeden nefret ederim. Hala da ederim. (3 sezon anime bitirdim. Anlamıyorum) anime kadar da fan kitlesinden nefret ederim. Geçen bir anime sitesi yorumlarında (attack on titan) "ahh ahh. Keşke levi beni de böyle dövse 😍 " diyordu. Yapılan fan artlar toxiclik fırtınası zaten. Mha'nın kitlesini söylemeye gerek bile yok. Waifuları sevenlere ayrı bir nefret besliyorum. Japonlar bir işin suyunu çıkarmayı çok seviyor. Hentailer, waifulu yastıklar vb. bir aralar "arkşlar anime kızını görüyordum ama ilaçlarımı alınca haremim yok oldu üühğhüh :(." espirileri de vardı.
Cidden bu anime sevdasını anlamıyorum.

Waifulara gelirsek, zaten erkeklerin ilgisini çekebilecek şekilde tasarlıyorlar.🙂

Erkek karakterler kızlara göre. Kız karakterler erkeklere göre tasarlanıyor. Normal.
 
Bu arada şu konuya gelirsem aklıma geldi şimdi. Şu Zero Two var ya. Bu waifuyu sevmeyen bir sürü kitle var. Ben "Zero Two'yu seviyorum." dediğimde üstüme geliyorlar da bunlarla nasıl başa çıkabilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı