Dedemin son günleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Issız bir yere gidin fotoğraf çektirin en azından mutlu olur.


Ağlamanın eşiğindeyim şu anda :cry:.
 
Ulan tam öneri yapacaktım öldüğünü öğrendim. Yetişemedim kardo kusura bakma. Allah tekrardan rahmet eylesin. Bize de yakmak düşer. Tam olarak hastalığı neydi. Akciğer Kanseri gibi bir şeymiydi ?
 
Ulan tam öneri yapacaktım öldüğünü öğrendim. Yetişemedim kardo kusura bakma. Allah tekrardan rahmet eylesin. Bize de yakmak düşer. Tam olarak hastalığı neydi. Akciğer kanseri gibi bir şey miydi?

Kanserdi aynı zamanda beyninde tümör vardı çok teşekkürler.

Aslında şanslısın. En azından vedalastin. Benim dedemin hiçbir hastalığı yoktu. Çok dinç biriydi. Ani kalp krizinden vefat etti. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin üzüldüm :(
 
Kanserdi aynı zamanda beyninde tümör vardı çok teşekkürler.



Allah rahmet eylesin üzüldüm :(
Önemli değil. Kendini kısa zamanda toparla. Hayatın sonu değil ya ! Her canlı elbet ölümü tadacak. Ben Babaannemi doğmadan kaybettim. Akciğer kanseriydi ve bir ciğeri bitmişti. Diğer ciğeri de 3 ay dayanabilmiş ve ölmüş. Dedemi ve Anneannemi 10 gün arayla malum virüsten kaybettim. 21 Kasım'da önce dedem gitti 10 gün sonra Anneannem gitti. Gerçi anneannem tam olarak o yüzden ölmedi. Virüsü atlattı ancak 3-4 yıldır kalbinde sıkıntı vardı. Ciğerleri de 2 defa su topladı. 3 sene önce zatürre geçirdi. Kalbi de %40'ı çalışıyordu. Hatta ölmeden 5-6 ay önce kalp pili ameliyatı oldu.
Zaten pek dayanmayacağını ve öleceğini biliyordum. Virüsten olmasa da en fazla 4-5 sene yaşayacağını düşündüm ve zaten öleceğini biliyordum. Ve öldüklerinde sadece 30 dk ağladım. Onun dışında geçen Ocak ayında mezara gittiğimde bile ağlamadım. Çocukluktan beri böyle bir davranışım var. Hatta mezara gitmeden 1 gün önce rüyamda gördüm ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Daha senin acın taze. Dediğim gibi kendini bir an önce toparla. Hayatın sonu değil. Belki de bu konuyu açtığından ve önerilerimizden birkaçını yaptıysan ruhu sana seslenebilir ilginç bir şekilde hatta rüyana girebilir. Tekrardan başın sağolsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı