Alıcı Düşük bütçeli klavye, fare ve kulaklık

Bu ürün var bende hiç kullanmadım jelatinleri de duruyor. İlgilenirseniz kargo dahil 130 TL' ye satarım. Bluethooth ve dongle ile bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Hangi ürün acaba?
Kalvye için sıfıra Gamepower Warlock compact alabilir siniz İncehesap sitesinde Türkçe modeli var mavi Switch modeli de var kırmızı da var hem mekanik hem Türkçe hem de sizin istediğiniz gibi küçük.

GamePower gibi markalara bulaşmayı düşünmüyorum. Daha çok membran bir klavye arıyorum.
 
Selamlar,

Düşük bütçeli 2. el klavye, mouse ve kulaklık arıyorum. Verebileceğim miktarlar şöyle;

  • Klavye: 350-375,
  • Kulaklık: 350-375,
  • Fare: 150.

Şimdiden teşekkürler.

Usta çok güzel klavye ve fare satıyorum çok temizdir ikisini 560 600 civarina aldim sana ikisini 460a verebilirim konsol için aldim cok kullanmadim detayli bilgi istiyorsan cevap yazabilirsin. Klavye Redragon Kumara numpadsiz mavi Switch mouse ise Corsair Katar Pro RGB 12.000DPI

Usta çok güzel klavye ve fare satıyorum çok temizdir ikisini 500e aldim sana ikisini 350ye verebilirim konsol için aldim cok kullanmadim detayli bilgi istiyorsan cevap yazabilirsin. Klavye Redragon Kumara numpadsiz mavi Switch mouse ise Corsair Katar Pro RGB 12.000DPI

Şu an klavyenin sifiri 400'den fazla diye biliyorum sana ikisini 460a veririm iki urunde kutuludur ve klavyenin 4 adet yedek Switch'i ve marka stickeri vardir. Iki urununde garantisi mevcuttur zaten cok kullanmadim cidden dedigim gibi. Bu iki ürün için bedava.He ayrica switch cikarma aparati ve keycap cikarma aparatida var
 
Son düzenleme:
Hocam elimde Bloody A90 bir de Gamepower Ogre Red Switch var teklifinize göre pazarlıkta yapabiliriz.
 
Hocam selamlar, bütçeniz kaliteli ekipmanlar için yeterli diye düşünüyorum, başkasının ellediği, kulağına taktığı aletleri almayın bence, özellikle bu dönemde. Sadece fikrimi söyledim, iyi günler.
 
Hocam selamlar, bütçeniz kaliteli ekipmanlar için yeterli diye düşünüyorum, başkasının ellediği, kulağına taktığı aletleri almayın bence, özellikle bu dönemde. Sadece fikrimi söyledim, iyi günler.

Şahsen benim de pek sıcak baktığım bir konu değil fakat belki daha iyi şeyler alabilir miyim diye merak ettim. Sanırım zaten sizin de dediğiniz gibi sıfır ürünler tercih edeceğim.
 

Geri
Yukarı