Forumu bırakıyorum

Bu kendini ne sanıyor anlamış değilim. Bir PSU tartışması böyle biter mi ya? Sanki ihanet etmişim aldatmışım al o zaman;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Konuyu atma şansınız var mı acaba?
 
Klasik ergen davranışları. Ciddiye alanda sorun vardır. Hiç ciddiye almaya gerek yok.
Konuyu anlatsam gül gül ölürüz burada, tamam bak benim hatam var ama sen?
Görüşürüz kanka (inşallah), o son gereksiz tartışmayı yapmayacaktık. Bak ikimiz de ban yedik saçma sapanca bir davranıştan. Özür dilerim, hakkını helal et.
Ben yine büyüklüğümü yaptım özür diledim. Ben konuyu okumadan önce böyle yazdım sonra bir okudum konu bana laf atmakla geçmiş.
Konuyu atma şansınız var mı acaba?

O konudaki mesajlar silindi ve konu kapandı ikimizde birbirimizi banladık ve durduk.
Giderek bizlere ceza verdiğini falan mı zannediyorsun?

Yok ya onun tek derdi bana ceza atmak.
 
Son düzenleme:
Forumu çok mu ciddiye alıyorsunuz? Ayrıca bir insanın dün gelmesini eleştireceksek biz eskilerin herkese ahkâm kesmesi gerekiyor, bu kadar ciddiye almayın burayı arkadaşlar :)

Neyse, hayatında başarılar. Umarım her şey gönlünce olur, ama çok bırakıyorum diyip maksimum üç aya geri dönenler gördü bu gözler.
 
Forumda tam 1 yıldır bulunmaktayım ve vaktim doldu. :D buraya bilgilerimi paylaşmaya ve bir şeyler öğrenmeye geliyordum zamanla düşmanda edindim dostlarda. Şimdi sadece bir tane kaldı gibi duruyor. 1K civarı mesajım olduğu zaman çok eğleniyordum 3K mesaja ulaşınca forumdan baymaya başladım. Görüyorum kullanıcıları adamın 19k mesajı var ya. 😂 geçen de bir şeyler öğrettiğim bir kullanıcı gelmiş bana ahkâm kesiyor. :D ya sen daha foruma dün gelmişsin. 😂 güzel zamanlarım oldu ihanete de uğradım, benden hâlâ intikam almak isteyen de var. O kullanıcıya sesleniyorum, intikamını almana izin vermiyorum. 😂 bir şeyler öğrettiğim kişiler benim deneyimlerimi aktarmaya devam edecekler zaten bundan eminim içim rahat. Lafı uzatmaya gerek yok. Soran olursa buradan geçen bir arkadaş dersiniz. 😂👌 kalıcı olarak gidiyorum elveda dostlar, gitmeden önce ufak bir hediye de bırakıyorum dikkatli bakanlar anlar. 😉

Şöyle yazsan daha güzel olurdu:

"Madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır".
 
Ayrıca 3.000 mesaj içerisinde sizi sadece 4 kişi sorununu çözümleyen kişi olarak işaretlemiş.

Hocam arkadaş genellikle PC önerileri yapıyor herhalde. Beni de 3 kişi çözüm olarak işaretledi ama "akıllı telefon tavsiyeleri" bölümünde birçok kişi teşekkür edip önerdiğim cihazı aldı. O yüzden olabilir.

Onun dışında diğer söylediklerinizde sonuna kadar katılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı