Ekran karıncalanması veya piksellenmesi sonucu PC kapanıyor

Sistem özelliklerinizi belirtiniz. Ekran kartınız nedir mesela? Ayrıca diğer sistem bileşenlerinizi de yazarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Aslında video gostercektim intenet gitti yarıda kaldı yazı. Tekrar konuyu acsam, daha ayrintili yazsam bunu kapatsam?
Konuyu nasıl kapatacağım?
 
Bu konunuzda ayrıntı verin, çift konu açmayınız.

Tm o zaman.
Arkadaşlar 1 haftalık olan yeni aldığım bilgisayar ve Steam dışında uygulama bile yüklemediğim sadece Steam'den 2 oyun olan bir PC. O da test etmek amacli yüklemiştim. İlk birkaç gün sorun yoktu ve iyiydi. Oyun oynuyordum ve sorun yoktu ve oyunu kapattım sonra hiçbir şey yokken ekranda karıncalandı ve bilgisayar kapandı.

Test etmek için sonra tekrar açtım ve sorun yoktu ve yine başka oyuna girdim. Oyunu oynadım, sorun gozukmeyince oyunu kapatayım dedim ve oyunun çıkış butonuna bastığım gibi dondu ve ayni hatayı aldım. Sonra format atmaya karar verdim. Ve sonuç yine aynı.

Neyse fazla uzatmim. Merak ettiğim şu bu PC fabrika çıkışı yazılımsal hatalı mi yoksa donanımsal mı? Hatanın benden olduğunu düşünemiyorum cünkü dedigim gibi Steam ve 2 oyun dışında bir şey yüklemedim. Microsoft sayfasından aldığım format dosyalarıyla attığım birkaç format sonra bunu cektim. Elimden geldigince kısaltmaya çalıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC'nin adı laptop ASUS ROG Zephyrus M15
  • Windows 10
  • 1660 Ti
  • Intel i7 10. Nesil 2.6GHz
  • 16 GB RAM
 

Geri
Yukarı