6000 TL Gaming laptop önerisi

BulutCanQ

Picopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
185
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar bütçem 6000 oyun oynamak için iyi bir laptop arıyorum. Oynayacağım oyunlar: FIFA 21, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, CS:GO, PUBG Mobile. Lütfen Max 6000 TL'ye kadar güzel bir Gaming laptopu önerebilir misiniz? Oyunlarda yüksek performans verebilecek bir laptop lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6000 TL'de gaming laptop yok diye biliyorum. Ama MX230-250 ekran kartlı bir laptop alabilirsiniz, bahsettiğiniz oyunları oynatır ama öyle yüksek performans vermez. Bu laptoplarda U işlemciler tercih edilir. Diğer işlemciler kadar güçlü değiller. En uygun gaming laptoplar 7 binden başlıyor. GTX 1650 ekran kartlı.



Şunlara bakabilirsiniz.
 

Bunların temiz ikinci eli olabilir belki, benim bilgisayarcı tanıdığım satıyordu mesela.
 
Bu bütçede belirttiğiniz özelliklerle bir Gaming laptop bulmak imkansız.

6000 TL'de Gaming laptop yok diye biliyorum. Ama MX230-250 ekran kartlı bir laptop alabilirsiniz, bahsettiğiniz oyunları oynatır ama öyle yüksek performans vermez. Bu laptoplarda U işlemciler tercih edilir. Diğer işlemciler kadar güçlü değiller. En uygun Gaming laptoplar 7 binden başlıyor. GTX 1650 ekran kartlı.



Şunlara bakabilirsiniz.


Bunların temiz ikinci eli olabilir belki, benim bilgisayarcı tanıdığım satıyordu mesela.

Dostlarım Bütçeyi bir tık zorlayıp 7000 yapabilirim başka Gaming laptop öneriniz var mı Monster Notebook varmış herkes Monster pişmanlıktır diyor sizin düşünceleriniz neler
 
Dostlarım bütçeyi bir tık zorlayıp 7000 yapabilirim başka Gaming laptop öneriniz var mı Monster notebook varmış herkes Monster pişmanlıktır diyor sizin düşünceleriniz neler.

Abra kasa olmayan Monster laptoplar alınabilir. Ama yine de iyi değil.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı