Windows 10 ağ haritasındaki yabancı kullanıcılar

Venom913

Picopat
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
79
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, Windows 7'de ağ haritasına bakınca sadece ben, evin diğer bilgisayarı ve modem vb görülüyordu. 2 gündür Windows 10 kullanıyorum, ağ haritasında birden fazla yabancı kullanıcı gördüm. Ara sıra görünüp kayboluyorlar. Üzerlerinde bilgi yok, ama modellerini aratınca telefon ve tablet oldukları anlaşılıyor. Evde Wi-Fi ile 2 telefon kullanıyoruz, onların marka modeliyle uyuşmuyor. Modemin şifresini de kimseye vermedik. Acaba bir şekilde izinsiz mi kullanıyorlar yoksa bu bir Windows 10 sorunu mu? Aynı apartmandaki diğer fiber kullanıcılarını vb algılıyor olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama şifreniz kolaysa çeşitli programlar üzerinden kırmak çok zor değil şifreyi güçlü bir şifre ile değiştirin güçlü şifrede kesinlikle sembol kullanın örnek:"@techNOpaT82@" gayet yeterli bir şifredir.
 
Buna modem arayüzü üzerinden bakmanız lazım. Windows yanlış gösteriyor olabilir. Modeminiz çok eski değil ise kablolu ve kablosuz cihazları göstermesi lazım.
Ağ ayarlarında bazen görünüp kayboluyorlar, şu an boş görünüyor ama modem arayüzünde bakınca 3 kişi var. Modem adını ve şifreyi değişip sayfayı yeniledim fakat halen oradalar. Ben anlayamadım bu olayı, yardım eder misin?
 

Dosya Ekleri

  • 2.PNG
    2.PNG
    18,3 KB · Görüntüleme: 13
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    50,1 KB · Görüntüleme: 22

Yeni konular

Geri
Yukarı