Kız arkadaşıma kendimi küçük düşürmeden mesaj atma

taentys

Hectopat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fazla samimi olmadığımız 4 aylık flört ilişkimiz var. Eskiden kız bana teknolojiyle ilgili her gün mesaj atar, bir şeyler sorardı. Şimdi 1 aylığına başka ülkeye gitti. Gitmeden önce, "bir ihtiyacın falan olursa burdayım" gibisinden konuştuk. 24 gün geçmiş son mesajdan.

Şimdi mesaj atıp ilgilenmeli miyim; nasıl oldu, ne yaptın orada diye?
Nasıl mesaj atmalıyım? Küçük düşmeden, alımlı, havalı hal-hatır sorma mesajı yani
 
Flörtü 24 gün mesajsız bırakmak doğru bir karar olmamış. Flört aşamasından sevgili aşamasına geçmek istiyorsan ve bunun için sen çabalıyorsan bu kadar uzun süre boş bırakmamalısın, ilgini kesmemelisin.

Mesaj atıp halini hatrını sor. Havadan sudan konuşmalar bitince sohbet edeceğin güzel bir konu var. Gittiği ülke ve kaldığı süre boyunca ne yaptıklarıyla başlayıp sohbeti devam ettirebilirsin. Bundan sonra da günaydın ve gündelik mesajlarla da ilgiyi kesmeyip kızı kendine bağlarsın.

Seviyorsa ve istiyorsa o da ilgisini belli eder zaten ama sen ilgini kesmemelisin.
 
Gayet mantıklı bir soru olur. Ancak fazla ileriye gitmeden, nabzını ölçmende fayda var. Eskisi gibi ilgileniyorsa gerekeni yaparsın. Kısa, özensiz cevaplarda bulunuyorsa çok fazla uğraşmamak en iyi tercih olur.
eskiden burada konu açtım ve o gazla kıza yazdım. Gayet olumlu ve istekli, ilgili cevap aldım kızdan uzunca konuştu konuyu devam ettirdi. Üstelik vp durumlarıma gizli bakıyordu eskiden ve son ilgimden sonra apaçık vatsap durumlarıma bakmaya başladı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı