Kredi kartsız taksitle telefon önerisi

Hocam General Mobile'ın herhangi bir telefonunu asla almayın. Ne olursa olsun. Sizin gibi param yoktu,fiyat/performans aradım, özellikleri çok güzeldi deyip alan kişilerin %90'ı pişman. Telefonu yoğun kullanırsanız kesinlikle alınmaz. Eğer çok az kullanacaksanız ve şanslı iseniz 2 yıl kullanabilirsiniz. Eğer çok şanslı değil iseniz teknik servise vermek zorunda olacağınız bazı noktalar olur. Teknik servis elinde bekletir ve telefona dokunmadan geri gönderir ya da daha kötüsü kullanıcı hatası der ve ertesi gün geri gönderir.


Xiaomi bile bin kat daha iyidir, bana bunu söyleten General Mobile size neler yapmaz.
Arkadaş son noktayı koymuş. Hali hazırda GM10 Pro kullanıyorum. Alalı 1 buçuk yılı geçti ama geçmez olaydı. Başvurmadığım yer kalmadı. Telefon kronik arızalı. 20 gün geçmişti sanırım, Vodafone' a geri götürdüm ve bu cihaz sorunlu dedim. 15 günü aşmış, bir şey yapamayız, tekniğe gönderelim dedi, alırken yalayıp yıkayan hanım abla. FP diye almıştım, deli gibi araştırmıştım, bir daha GM' mi asla.
 
Arkadaş son noktayı koymuş. Hali hazırda GM10 Pro kullanıyorum. Alalı 1 buçuk yılı geçti ama geçmez olaydı. Başvurmadığım yer kalmadı. Telefon kronik arızalı. 20 gün geçmişti sanırım, Vodafone'a geri götürdüm ve bu cihaz sorunlu dedim. 15 günü aşmış, bir şey yapamayız, tekniğe gönderelim dedi, alırken yalayıp yıkayan hanım abla. Fp diye almıştım, deli gibi araştırmıştım, bir daha gm' mi asla.

Hocam deli gibi araştırırken kronik sıkıntısının olduğunu araştırmadınız mı?
 
Hocam deli gibi araştırırken kronik sıkıntısının olduğunu araştırmadınız mı?

Araştirmaz olur muyum, şöyle bir sorun var, gm 10 Pro kimi bant sağlam, kimi bant hasarlı çıkıyor. Aslına bakılırsa tam bir fp ürünü gibi duruyor. Ve bu fp muhabbeti özellikle de, konu sahibi arkadaş gibi, sıkıntı sahibi olan kişiler için 'o zamanlar benim içinde', paha biçilemez oluyor ve görmezden geliyorsunuz. Ayrica bana sağlam gelirse ya da o kadar da abartıldığı kadar yoktur diyorsunuz. Nasıl bilebilirdik ki, iPhone 7 de ki gibi bahsedilen kamera özellikleri, çocukken yumurtadan çıkan, şu küçük oyuncak kamera tadında olacağını.
 

Geri
Yukarı