Satılık FIFA 2021 hesabı sadece 10TL

maleniaa

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
712
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Satış yeniden açılmıştır. FIFA 21 bulunan Origin hesabı sadece 10 TL. Sadece FIFA 21'e özel yani diğerlerinde olmayan bir durum var. Bu durum hesabı ben satmıyorum bir arkadaşım ile ortaklaşa satıyoruz. O yüzden vereceğim Discord adreside normaldekinden farklı olacak.
Discord: LL#9642
 
Son düzenleme:
ben almak istiyorum hocam discord üzerinden arkadaşlık isteği attım
Troyn#4700
 
Ben almak istiyorum hocam Discord üzerinden arkadaşlık isteği attım.
Troyn#4700

Hocam sadece FIFA 21'e özel bu olayda tek ben satmıyorum bu oyunu bir arkadaşla anlaşmamız var eğer alsıysanız buraya yazar mısınız?
 
İstediğimiz zaman ömürlük oynayabilecek miyiz? :) Öyleyse alayım.
 
İstediğimiz zaman ömürlük oynayabilecek miyiz? :) öyleyse alayım.

Hesabı dediğim gibi tek ben satmıyorum sadece bu FIFA'ya özel. Ama benim bildiğim kadarıyla ofline modda oynayabilirsiniz ve eğer bir problem çıkarsa. Yeni hesap iadesini yapıyordu anlaştığım kişi.
Bu arada buraya yazayım neden anlaştığım kişi yazıyorum diye ben normalde bir satıcıdan alacaktım oyunu. Sonra da soracaktım satışını yapabilirim miyim diye bana da eğer siz aracılık yaparsanız yarı yarıya bölüşürüz. Siz almak isteyenleri bana gönderirsiniz dedi bu yüzden anlaştığım kişi yazıyorum zaten diğer konularına göre Discord'da farklı bir kişinin ismini verdim. Benim kendi Discord'um önceki konularda. Son olarak mesajınıza bakamayabilirim birazdan iyi geceler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı